Dagens lista

Dagens bild:

Mina rosor från blombudet härom dagen är fortfarande så himla fina.

 

 

 

 

 

 

 

Dagens stora intryck:

Det är mycket som händer på jobbet nuförtiden, och efter fika med en kollega idag så verkar det som att det är fler än jag som inte trivs så jättebra. Lite skönt att veta att man inte är helt ensam om att känna så.

Dagens middag:
Ugnsbakad lax och en stor sallad

Dagens nytta:
Har suttit och gjort ett tråååkigt pilljobb i microsoft excel hela dagen. Inte särskilt kul, men nödvändigt ändå. Och skönt att ha det gjort.

Dagens njutning:
Först mysmiddag med T och sedan ensamtid resten av kvällen (med kort avbrott för skypesnack med både pappa och rara vännen J).

Dagens tanke:
Varför är vissa saker jobbiga under så lång tid? Vad är det jag ska lära mig av just detta?

Dagens låt jag nynnat på:
Irländska Galway Girl. Kanonbra pepp- och träningslåt!

Dagens misslyckade bak:
Vem har tid att baka? Har dessutom ett finfint bageri några kvarter bort!

Dagens tv tittande:
Kollar knappt på TV längre, men det blev en liten stund framför Big Bang Theory tidigare till middagen. Och så står det en TV på hela dagarna på jobbet nu med rapportering från OS, vi får ju dock bara se repriser och sammandrag här på grund av tidsskillnaden.

Dagens väder:
Varmt och molnigt under dagen. Kallt som attan så fort solen går ner.

Dagens humör/ sinnesstämning:
Fundersam.

Dagens tacksamhet:
Att jag har så fina vänner, familjemedlemmar och pojkvän.

Dagens klädsel:
Just nu flanellpyjamas och ugg boots. Tidigare idag på jobbet så hade jag svarta stövlar,  vinröd klänning och svart kofta (även om det hade varit roligt att dyka upp i flanellpyjamas någon gång och se hur folk skulle reagera).

Dagens smink:
Kör bara med mörkbrun mascara, concealer och lite puder till vardags.

Dagens skönhetsvård:
Dusch i morse, räknas det som skönhetsvård?

Dagens bästa besked:
Hmm… Fick faktiskt inga särskild spännande besked idag.

Dagens fegis:
Fick en “lilla gumman” kommentar idag av en äldre manlig kollega. Borde bitit ifrån istället för att låta honom komma undan med det.

Dagens goda gärning:
Min vän L ska delta i en charity walk (och gå 100 km i ett sträck, hon är inte riktigt klok!) i slutet av augusti till förmån för Oxfam. Nu håller hon och hennes lag på och samlar ihop pengar till just detta välgörande ändamål, så jag hjälper henne lite med att sälja Oxfam-choklad på mitt jobb. Och på en dag lyckades jag sälja halva lådan hon gett mig, det får väl ses som en god gärning.

Plus att jag inte hade någon växel till uteliggaren som satt och tiggde utanför mataffären när jag gick hem från jobbet idag, men jag hade en apelsin i väskan, så jag gav honom den istället.

8 thoughts on “Dagens lista

 1. Rolig lista! Det kan vara skönt att veta att man inte är ensam om att känna ngt som på ditt jobb. Cool grej med charity walk din vän ska göra!
  Kram Nina

 2. Jag förstår inte vad du menar, skulle excelpill vara tråkigt?!? Det är ju superkul! Jag är ekonom och gillar matte, det är en störning jag har…. Och visst är det skönt att veta att problemen på jobbet ses även av andra, det är inte bara i mitt huvud de finns! Hos oss är det två som slutat och en som blivit sjukskriven pga ledarskapet, vi är fem-sex stycken kvar som stöttar varandra, det är skönt att inte vara ensam!

 3. Ahh Emmy – vad gott att få lite “svart på vitt” att arbetssituationen inte är tipp topp! För ibland tror man ju att man kanske är lite galen själv.. Och vilken bra lista! Det där med sminket låter lite som jag. Är det en bra dag så påstår jag att jag sminkar mig så lite för att jag ändå är grymt snygg – är det en dag av den andra sorten känns det liksom som att det inte spelar någon roll oavsett. 🙂

  Kramar till dig och du – ta på flanellen på jobbet!!

 4. Haha. Tycker du ska ta pyjamasen till jobbet. Och kalla gubben för lilla gumman! Men Pemmy, Ugg?! Det är du och Pamela Andersson. 😉
  Kramar

 5. Haha, jag tycker fortfarande att UGG är fruktansvärt fula och skulle aldrig får för mig att “göra en Pamela” och bära dem ute bland folk. Men det är kallt om fossingarna här om vintern, och då är UGG det enda som håller värmen ordentligt! =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s