Denna dagen…

… ett liv. Jag kan inte förstå ibland hur dagar bara går. Ofta så längtar man tills de tar slut. Speciellt de dagar då jobbet står en upp i halsen och man helst vill vara någon helt annanstans. Men oftast så kilar dagen ifrån en och man ligger där utslagen i soffan när det närmar sig sovdags. Undrar vart dagen tog vägen. Och inser att just den här dagen kommer aldrig igen.

Jobbet har lugnat sig lite som väl är. Och även om det är mycket frågor nu när chefen är på semester, så kan jag i alla fall göra mitt jobb i min egen takt. Planera och strukturera, sånt gillar jag. Plus att dagen fick en extra guldkant av en fika med nya vännen L.

Nu är det snart sovdags, men först blir det skypesnack med S hemma i Sverige. Hoppas vårt internet sköter sig så att det inte blir ett sånt där intressant eko-samtal. 🙂

En fin dag önskar jag er, se till att ta vara på den!

7 thoughts on “Denna dagen…

  1. Jag vet så väl vad du menar, sitter och räknar ner tills det är slut för dagen för då börjar livet. Jag kar kommit fram till att jag jobbar för att leva istället för att leva för att jobba!

  2. Förstår så väl vad du menar. Sitter och räknar ner till hemgång för då börjat livet.
    Jag har kommit fram till att jag jobbar för att leva istället för att leva för att jobba!

  3. Ja, dessa dagar som bara svischar förbi och är livet, men samtidigt som man går och tänker på annat. Som parallella världar nästan. Glad ändå för att du har det lugnare nu. Många kramar!

  4. Jag njuter av varje dag just nu, fem långa lediga veckor utan att behöva bekymra mig om läget på jobbet! Hoppas det lugnar ner sig hos dig med, mer konstant, så du kan ha fokus på annat än strulet!

  5. Jodu Emmy – så är det allt. Att varje dag går. Just nu känns det som “tack och lov” – att det är så alltså…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s