Hysteria och semesterplaner

Glad söndag på er!

Idag har det hänt en del vill jag lova. Och bara trevliga saker dessutom!

Jag och T började morgonen med en tur till Camberwell Market. En stor parkering full med klädstånd, krimskrams, gatumusikanter, blomstånd och folk. Många grejer att fynda för den med tålamod, men jag gjorde som jag brukar och köpte mig ganska snart en kaffe och betraktade köpslåendet på håll, medan T kikande runt. Marknader är alltid trevliga, men jag föredrar absolut den delen av marknaden som säljer ätbara saker!

Sedan åkte vi hem till mig och parkerade oss i solen på balkongen och bokade vår semester. I mitten av september åker vi till Fiji en vecka, och det ska bli alldeles underbart! Efter de senaste månadernas härj så är jag i stort behov av ledighet, värme och välmående. Och som tur är så har jag ju dessutom en del helger som denna och lyckas ladda alla batterierna på samma gång.

Tack, det gör jag gärna! Bild lånad från http://weheartit.com/entry/24524157

Kvällen avslutades dessutom i stil på mysiga kulturbiografen Nova där jag och vännen A såg nya filmen Hysteria och skrattade en hel del. Trevligt är också att bion har en egen liten bar, och att det är fullt acceptabelt att dricka vin under filmen. Nu var ju filmen väldigt kul ändå, men ett glas vin skadar inte heller.

Det här inlägget postades i Melbourne, Resor, Sevärt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hysteria och semesterplaner

 1. Boel i Sydney skriver:

  Ah vad harligt att ha en Fiji semester att Se fram emot!

 2. Freja skriver:

  Ohh, så härligt det låter. Allt, marknad, Fidji och bio. Jag gillar oxå matdelen på marknader mest, men min fina järnfjäril kommer från en marknad, så ibland orkar jag kolla på annat än ost och bröd….

 3. Sophie skriver:

  Fiji verkar helt underbart!!

 4. mon104 skriver:

  Och en finfin söndag på det! *ler* Och du: Fiji!!!!! DET låter inte alls dumt. Alls… Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s