Hysteria och semesterplaner

Glad söndag på er!

Idag har det hänt en del vill jag lova. Och bara trevliga saker dessutom!

Jag och T började morgonen med en tur till Camberwell Market. En stor parkering full med klädstånd, krimskrams, gatumusikanter, blomstånd och folk. Många grejer att fynda för den med tålamod, men jag gjorde som jag brukar och köpte mig ganska snart en kaffe och betraktade köpslåendet på håll, medan T kikande runt. Marknader är alltid trevliga, men jag föredrar absolut den delen av marknaden som säljer ätbara saker!

Sedan åkte vi hem till mig och parkerade oss i solen på balkongen och bokade vår semester. I mitten av september åker vi till Fiji en vecka, och det ska bli alldeles underbart! Efter de senaste månadernas härj så är jag i stort behov av ledighet, värme och välmående. Och som tur är så har jag ju dessutom en del helger som denna och lyckas ladda alla batterierna på samma gång.

Tack, det gör jag gärna! Bild lånad från http://weheartit.com/entry/24524157

Kvällen avslutades dessutom i stil på mysiga kulturbiografen Nova där jag och vännen A såg nya filmen Hysteria och skrattade en hel del. Trevligt är också att bion har en egen liten bar, och att det är fullt acceptabelt att dricka vin under filmen. Nu var ju filmen väldigt kul ändå, men ett glas vin skadar inte heller.

4 thoughts on “Hysteria och semesterplaner

  1. Ohh, så härligt det låter. Allt, marknad, Fidji och bio. Jag gillar oxå matdelen på marknader mest, men min fina järnfjäril kommer från en marknad, så ibland orkar jag kolla på annat än ost och bröd….

  2. Och en finfin söndag på det! *ler* Och du: Fiji!!!!! DET låter inte alls dumt. Alls… Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s