Att ta hand om sig

Efter en lång och regnruskig dag så ska jag nu till det här trevliga stället och bli ompysslad en stund. Jag lägger nästan aldrig pengar på spa- eller skönhetsprodukter, men så hade jag tur och hittade en finfin deal på Living Social härom veckan. För bara $89 ska jag bli ompysslad i över en timme. Underbart!

Sedan ska jag möta upp med finaste A och snacka ikapp. Vi brukar annars luncha rätt ofta, men den här veckan har både hon och jag haft fullt upp med annat. Tur att det finns regniga kvällar att umgås ikapp!

Hoppas att ni får en fin torsdagskväll!

4 thoughts on “Att ta hand om sig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s