Sköna söndag

Riktigt fin avslutning på helgen måste jag säga. Började morgonen rätt tidigt med långskype med C hemma i Sverige, följt av god hemma-brunch med T.

Idag på eftermiddagen var jag bjuden på tjejhäng hemma hos L, och eftersom jag visste att det skulle bli en hel del mat och dryck där så drog jag med mig skotska vännen C på löprunda hem till L. Himla bra idé om jag får säga det själv, för vi fick på så vis både gratis “transport” och 10 km löpning från oss i norrförort hem till L som bor en bit söder om stan. Mindre kul var dock att himlen öppnade sig när vi hade 2 km kvar, så när vi kom fram till L såg vi rätt dränkta ut. Tur att hon är en förstående vän och lät oss låna hennes dusch för att få upp värmen igen. 🙂

Att vi sedan möttes av det här trevliga bordet som belöning gjorde det verkligen värt besväret!

20120617-225527.jpg

Nu är det sovdags för mig, hoppas att ni haft en skön helg!

5 thoughts on “Sköna söndag

  1. Låter som en bra dag! Själv har jag småpysslat här hemma och njutit av egentiden, snart trillar de in här så jag får höra om deras äventyr. Inte utan att jag längtar efter dem nu!

  2. Vad nyttigt och gott det ser ut.
    Vädret här hemma är jätte konstigt… Ena minuten så är det jätte varmt och skönt och den andra så regnar det och är jätte kallt. Hur man än gör så har man fel kläder på sig hela tiden.
    Kramar i massor och ha en fin midsommar vännen / Jane

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s