Alla god ting är tre…

… speciellt helgdagar. Helt underbart att vakna en söndagsmorgon och veta att man har mer än halva långhelgen kvar! Festen igår väl väldigt rolig förresten, och jag gav A en symbolisk liten present för att hon skulle känna sig särskilt hemma som långtids-Aussie – en gigantisk uppblåsbar kängru. Det såg nog lite kul när jag travade gatan ner till festen med en uppblåsbar leksak nästan lika stor som jag själv under armen. Himla tur att det inte blåste alltför mycket! 🙂

Idag har regnet återigen legat kvar och lurat i luften, men jag och T åkte ändå ner över dagen och lyssnade på musik, åt gott och drack några cider på Celtic Festival i Portarlington en bit ner längs kusten. Trevlig liten tripp och kul att komma iväg från Melbourne en sväng. Även om det är en av världens i särklass trevligaste städer, så är det ju alltid trevligt med ombyte ibland.

20120611-010524.jpg

Tro det eller ej, men detta var inte bakverk, utan väldigt detaljerade tvålar som såldes på marknaden utanför festivalen.

20120611-010544.jpg

Utanför festivalen hölls även kurs i fäktning.

20120611-010624.jpg

Och ett par rara tjejer i kilt sprang omkring.

20120611-010636.jpg

Inne på marknaden kunde man även köpa hattar och halsdukar i sin klans tartan. Tror dock inte att jag har några skotska förfäder så att jag med all rätt kan bära dessa. Gubben som sålde dem hade dock en del spännande historier att berätta.

20120611-011338.jpg

Underbar utsikt över havet och många spännande lager av regnmoln.

2 thoughts on “Alla god ting är tre…

  1. Hahaha, jag ser dig gå gatan fram med en jättekänguru! En kilt försökte vi köpa till dottern när vi var i skottland. Hon köpte en säckpipa (för barn) själv och hade gärna haft matchande klädsel, men vi hittade aldrig någon som passade henne. För små eller för stora…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s