Svenskträff och halvmara

Igår signade jag upp för Melbourne Half Marathon igen, jag måste ju få revansch för loppet förra året när jag låg sjuk i halsfluss veckan innan och därmed tyvärr fick en sämre tid än jag tränat för. Loppet är inte förrän den 14 oktober, men det tar ju ett tag att träna sig i toppform, så det känns ganska lagom långt borta. För den som är i Melbourne men inte vill springa fullt så långt så finns det ett par kortare lopp den dagen också. Kika in här och läs mer!

Nu ska jag in till stan och möta upp med vår lilla svenska trupp för ett glas skumpa, det är ju trots allt Ladies Night med bubbel för $1 glaset. 🙂 Om du bor i Melbourne och vill hänga med på någon av våra träffar framöver så är det bara att maila bortabrabloggen@hotmail.se så ser jag till att skicka mail när det är dags för nästa träff.

4 thoughts on “Svenskträff och halvmara

  1. Här har precis vårruset gått, min dotter springer det.
    Ja det gäller att ladda upp i tid när man ska springa så långt.
    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s