Bloggsvängningar

Precis som med humöret så pendlar det där med bloggandet upp och ner. Kanske lite för att vi är i så olika väderfaser just nu. De flesta av er därhemma har fullt upp med att njuta av sol och värme. Och här går det mot vinter med kyliga höstkvällar, film och en och annan förkylning. Jag vänjer mig aldrig riktigt vid hur olika det faktiskt är i världens motsatta ände.

Idag var en kylig dag, men jag och A satt ändå ute en stund på lunchen och snackade. Välbehövligt för oss båda med lite snack och tid borta från datorn. Efter jobbet så var jag på bikram yoga och laddade energi. Det kändes extra varmt på yogan idag, men så var det ju tyvärr 2 veckor sedan jag var där sist. Känns som att det blir jobbigare att komma tillbaka ju längre paus man har.

Nu ska jag gosa ner mig i min varma härliga säng med en bok och drömma mig bort. Hoppas er måndag är fin!

4 thoughts on “Bloggsvängningar

  1. WTF! Du ar ju alltid online pa skype innan du bloggar, du har inte varit online pa hela dagen ju :*(. Saknar min dagliga chat med min Bula. Anyways, sov gott!! kram

  2. Jag har gosat ner mig i sängen med min goaste katt och tankar energi. Tack för din pepp, idag började vulkanen på jobbet att mullra, det här kommer att sluta i katastrof, jag försöker bara hålla mig flytande…

  3. Mmmm – det är lustigt det där.. Vi är i början av sommaren nu. Det är 8 grader och blåser halvstorm. Himlen är klarblå och i morse haglade det. Jag bor i Falkenberg. På västkusten. I Halland.. *suck*

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s