Rolig kurs

Idag har jag tillbringat hela eftermiddagen på en jobbkurs som hette “building better relationships”. Otroligt inspirerande med många verktyg som går att tillämpa såväl i jobbet som i privatlivet. Exempelvis konkreta tips på hur man kan ta upp svåra frågor med personer på ett koncist och konstruktivt sätt. Jag kommer definitivt använda dessa verktyg på jobbet inom en mycket snar framtid.

Som avslutning så pratade föreläsaren också mycket om det där mer att känna genuin empati och försöka vända på problemet och se det från den andres ögon. Och visst hjälper det otroligt mycket för att lösa en situation när man verkligen försöker förstå hur den andra känner. Jag tycker så mycket om inspirerande föreläsningar och människor som ger konkreta tips på hur man kan förbättra saker. Kanske till och med kan bli föreläsare själv en dag!

Nu ska jag ut och käka middag med T och babbla öronen av honom om allt nytt jag har lärt mig! 🙂

2 thoughts on “Rolig kurs

  1. Vad härlig att lära sig nya saker och bra av företaget att anordna föreläsare!

    Hoppas att du får hjälp av dina nya kunskaper! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s