Skräpdagar och oväntad lycka

Igår började riktigt skruttigt. Jobbstrul och kommunikationsknutar all over the place. Satt nästan och morrade i min kontorsstol när jag fick ett meddelande som vände hela min dag till det bättre. Min älskade lillebror Ro (båda mina bröder har förnamn som börjar på R) meddelade att han ska plugga en termin i Sydney till hösten. Bara en timme bort med flyg! Jag blev så glad att jag nästan fick tårar i ögonen.

När man bor så långt bort från familjen så är det helt fantastiskt att helt plötsligt få ha en av dem såpass nära. En i familjen som man faktiskt kan hälsa på över en helg. Någon som får uppleva den vardag som jag lever i. Tack kära Ro för att du räddade min dag! Åh vad jag ser fram emot september nu. 🙂

4 thoughts on “Skräpdagar och oväntad lycka

  1. Vad roligt vännen!! Btw jaaaaaaaaaaa det hade ju bara varit så sjov alltså :). Hmm skall bara vinna lite först :D. Kramar!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s