Tisdagslyx och teknik

Igår var jag och T och käkade mysmiddag på trevliga Campari House. En god middag och ett glas vin kan vända den mest frustrerande dag till något bättre! Jag har märkt att lite vardagslyx mitt i veckan är bra mycket viktigare för mig än att lyxa till det på helgen. Då är man ju ändå ledig liksom.

Igår kväll fick jag äntligen mail från wordpress. Som en del av er har märkt så har de ändrat lite i hur man kan kommentera på blogginläggen över de senaste veckorna. Här kan man läsa mer om de förändringar som gjorts. Om ni fortfarande har problem att kommentera så maila mig gärna på bortabrabloggen@hotmail.se så jag vet hur omfattade problemet är.

4 thoughts on “Tisdagslyx och teknik

  1. Vardagslyx är verkligen en guldkant på tillvaron och det känns som man är mer glad när man unnar sig något i vardagen på något vis. Kramar, Maria.

  2. Härligt med vardagslyx, det unnar jag mig också.
    Å vad hopplöst det är att få iväg en kommentar här hos dig.
    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s