Tisdagslyx och teknik

Igår var jag och T och käkade mysmiddag på trevliga Campari House. En god middag och ett glas vin kan vända den mest frustrerande dag till något bättre! Jag har märkt att lite vardagslyx mitt i veckan är bra mycket viktigare för mig än att lyxa till det på helgen. Då är man ju ändå ledig liksom.

Igår kväll fick jag äntligen mail från wordpress. Som en del av er har märkt så har de ändrat lite i hur man kan kommentera på blogginläggen över de senaste veckorna. Här kan man läsa mer om de förändringar som gjorts. Om ni fortfarande har problem att kommentera så maila mig gärna på bortabrabloggen@hotmail.se så jag vet hur omfattade problemet är.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tisdagslyx och teknik

 1. Boel i Sydney skriver:

  Vardagalyx ar sa viktigt! 🙂

 2. dianasdrommar skriver:

  Härligt med vardagslyx 🙂 kram Diana

 3. Maria Skytt skriver:

  Vardagslyx är verkligen en guldkant på tillvaron och det känns som man är mer glad när man unnar sig något i vardagen på något vis. Kramar, Maria.

 4. Babs skriver:

  Härligt med vardagslyx, det unnar jag mig också.
  Å vad hopplöst det är att få iväg en kommentar här hos dig.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s