Opera i parken…

… har vi varit på ikväll, närmare bestämt Opera Under the Stars. Min kära vän C har en fantastisk förmåga att nosa upp kulturella aktiviteter när hon är och hälsar på mig (vi har gått på massa trevliga föreställningar ihop i England när jag bodde där och hon kom på besök). Och den här gången var det verkligen ännu ett guldkorn. Melbourne har så många kulturgrejer på gång att man måste hålla lite koll om man inte ska missa sådana här fina kvällar! Extra trevligt är också att man kan packa med sig matsäck och lite vin och njuta av god mat och dryck samtidigt som man lyssnar på vacker musik och sång som gör att man får gåshud ända in i själen.

I morse var vi dock lite sega efter en ordentlig utekväll (och tyvärr en och annan shot) på Soul A Go Go. Detta är en av T’s favoriter i Melbourne, och en gång i månaden kan man gå hit och njuta av härlig gammal soul and funk och dansa så att man knappt orkar gå till spårvagnen sen. Igår var min första kväll där, men det lär definitivt bli fler gånger!

Nu ska jag försöka sova ikapp lite, imorgon blir det nämligen dags för jobb igen. Fast bara två dagar som väl är, sen är jag ledig och ska turista med vännerna igen!

 

6 thoughts on “Opera i parken…

  1. Härligt och häftigt med kompisar som har olika intressen och gör så man får upp ögonen för sådant som kanske annars skulle missat. Många kramar, Maria.

  2. Det är så mysigt med utomhuskonserter. Jag njuter alltid av dessa. Men det sker ju inte så ofta här i Sverige eftersom det kräver ett bra väder. Men på somrarna brukar vi gå på några stycken.

    KRAM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s