Mitt nya rum

Tänkte att ni kanske var lite nyfikna på hur jag bor nu efter flytten. Därför kommer här bild på både mitt rum och det fina lilla bordet som T har gjort om åt mig.

Mitt nya fina sängbord. Var från början ett litet sidobord för LP spelare, med plats för skivorna i skåpet under. T målade om det mörkblått och satte gula smileys på framsidan. Nu kan ju inte ens en morgontrött en som jag vakna sur!

Min härliga säng, queen size är alldeles lagom stor!

Små resedetaljer på väggarna, bland annat den här lilla vägghängaren med fack från Thailand. Mycket av mina souvenirer från resor ligger dock hemma i Sverige och väntar på att jag ska skaffa en stor lägenhet där allihopa får plats 🙂

En rolig liten detalj i mitt fönster, även det en present från T.

Två rejäla garderober har jag också.

Egen dusch och toalett också. Grabbarna jag delar lägenhet med har egen dusch en våning upp.

Min söndag har verkligen varit precis sådär relax som den ska vara. Sovmorgon, brunch med T, sol och bad och lite hemmapyssel. Känner mig sådär underbart utvilad och redo för en ny vecka. Jag har även hunnit med att provcykla min nya cykel som jag fick av T i 30-års present. Lite läskigt att cykla i stan med all trafik och så, men jag ska ta det lugnt (plus att det är lag på att ha hjälm här när man cyklar, bra det!). Hoppas ni har det gott!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Mitt nya rum

 1. Babs skriver:

  Så jättefint du har det, ser fräscht ut, egen toa måste vara guld värd.
  Kram

 2. Sg skriver:

  Hej kära du! Åhhh så fint du har det å vad rörd jag blev (märker jag) av allt fint T pysslat åt dig!! Btw Bra m cykelhjälm – skumt att d inte är lag på det Överallt!!! Många kramar 🙂 PS. Tror minsann mina föräldrar också har en sådan vägg-facks-hängare (haha) från Thailand 🙂 .Ds

 3. Maria. skriver:

  Du har det verkligen ombonat och mysigt! 🙂 Kan tänka mig att spegel väggarna gör att det upplevs som större också. Kramar Maria.

 4. Freja skriver:

  Så fint det ser ut, vilken tur att ni fick tag i en så bra lägenhet!

 5. vuxenmamman skriver:

  Ser ju mysigt ut. Så skönt att du är redo att frälsa världen med din energi. KRAM

 6. Viktkamp skriver:

  så mysigt du har det =)

 7. ergo sum skriver:

  Åhh Emmy! Tack för titten! Ser ju hur bra ut som helst! Och vad skönt att du har en egen dusch och toa!! Najs ;))

  SV: såg att du försökt lämna kommentar hos mig.. *suck* Bloggen fungerar inte riktigt som den skall.. Men jag har börjat lägga ut mina inlägg på blogspot också… ergosummb.blogspot.com

  Hoppas veckan blir bäst! kram

 8. christinaskriver skriver:

  Jättefint! Tack för att vi fick en rundtur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s