Mitt nya rum

Tänkte att ni kanske var lite nyfikna på hur jag bor nu efter flytten. Därför kommer här bild på både mitt rum och det fina lilla bordet som T har gjort om åt mig.

Mitt nya fina sängbord. Var från början ett litet sidobord för LP spelare, med plats för skivorna i skåpet under. T målade om det mörkblått och satte gula smileys på framsidan. Nu kan ju inte ens en morgontrött en som jag vakna sur!

Min härliga säng, queen size är alldeles lagom stor!

Små resedetaljer på väggarna, bland annat den här lilla vägghängaren med fack från Thailand. Mycket av mina souvenirer från resor ligger dock hemma i Sverige och väntar på att jag ska skaffa en stor lägenhet där allihopa får plats 🙂

En rolig liten detalj i mitt fönster, även det en present från T.

Två rejäla garderober har jag också.

Egen dusch och toalett också. Grabbarna jag delar lägenhet med har egen dusch en våning upp.

Min söndag har verkligen varit precis sådär relax som den ska vara. Sovmorgon, brunch med T, sol och bad och lite hemmapyssel. Känner mig sådär underbart utvilad och redo för en ny vecka. Jag har även hunnit med att provcykla min nya cykel som jag fick av T i 30-års present. Lite läskigt att cykla i stan med all trafik och så, men jag ska ta det lugnt (plus att det är lag på att ha hjälm här när man cyklar, bra det!). Hoppas ni har det gott!

8 thoughts on “Mitt nya rum

  1. Hej kära du! Åhhh så fint du har det å vad rörd jag blev (märker jag) av allt fint T pysslat åt dig!! Btw Bra m cykelhjälm – skumt att d inte är lag på det Överallt!!! Många kramar 🙂 PS. Tror minsann mina föräldrar också har en sådan vägg-facks-hängare (haha) från Thailand 🙂 .Ds

  2. Du har det verkligen ombonat och mysigt! 🙂 Kan tänka mig att spegel väggarna gör att det upplevs som större också. Kramar Maria.

  3. Åhh Emmy! Tack för titten! Ser ju hur bra ut som helst! Och vad skönt att du har en egen dusch och toa!! Najs ;))

    SV: såg att du försökt lämna kommentar hos mig.. *suck* Bloggen fungerar inte riktigt som den skall.. Men jag har börjat lägga ut mina inlägg på blogspot också… ergosummb.blogspot.com

    Hoppas veckan blir bäst! kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s