En lista till

Även denna lista har florerat på en hel del bloggar på sistone.Idag är vi på utflykt i yarra valley men jag återkommer ikväll med uppdatering! 🙂

Namn: Emmy

Stjärntecken: Fisk

10 ord som beskriver mig: Envis, snäll, otålig, hjälpsam, stark, reslysten, salsadansande, långlöpande, feminist, världmedborgare.

Ordspråk: “The journey of a thousand miles begins with a single step” – ett motto som funkar i alla lägen när inspirationen ligger lågt.

Yrkesdröm i gymnasieåldern: Vet inte om jag hade någon specifik dröm, jag var nyfiken på allt. Minns dock att jag funderade på att bli tolk ett tag.

Hur gick det med drömmen: Har jobbat med mycket olika saker hittills, men ännu inte stillat min nyfikenhet på det jag ännu inte har provat.

Det viktigaste (och jobbigaste) som hände mig 2011: Hmm, vet inte. Visumprocessen och början på mitt nuvarande jobb kanske.

Var jag firade milleniumskiftet: På en hyrd lokal i småländska skogarna. Galet rolig fest, raketer som sköts upp redan vid kl 22, massa folk och skratt. Mindre kul att städa minutiöst dagen efter eftersom lokalen var hyrd i pappas namn…

Fem vanliga maträtter jag gör: wok i alla dess former, pasta med sås av det som råkar finnas i kylen, äggröra på toast/knäckebröd, sallad, tacos/fajitas

Godis top 5: svenskt lösgodis (det är skillnad mellan olika länder, svenskt godis är godast!), dillchips, ostbågar, popcorn, mörk choklad

Om jag vann 5 miljoner: investera i något smart, skämma bort min familj, spara och resa.

Fem saker jag är bra på: skriva, lyssna, krama om när det behövs, starta projekt, organisera och se helheten av en situation

Tre saker jag är dålig på: jobba/umgås med negativa/sura människor, stryka kläder, bli runtbossad

5 hobbies jag gillar: resa, dansa, springa, skriva/blogga och vinkväll med tjejerna (tycker nog att det kan räknas som en hobby…)

5 saker jag inte gillar: orättvisor, elakheter, musslor, väckarklockor och smutsig disk i diskhon

Fulaste kläderna: långa böljande kjolar (mina ben ser superkorta ut) och ugg-boots (fulaste skorna i hela världen, förutom möjligen crocs)

5 favoritleksaker: iPhone, Macbook, bloggen, T’s supergamla nintendo och min kortlek

Viktigaste världsfrågan: Resursfördelning i världen så att svält, utbildning och annat går att jämna ut/undvika.

Ovanlig talang: Lär mig nya saker fruktansvärt snabbt, behöver oftast bara få något visat en gång för att komma ihåg.

5 thoughts on “En lista till

  1. Musslor var oväntat, du verkar så världsvan att du äter allt! Själv tycker jag genuint illa om ostron och har mycket svårt att förstå varför det anses så speciellt….

  2. Oh oh, vad kul att du också gjorde listan! *ler* Och jag måste hålla med dig om fulaste kläder.. Böljande kjolar har ALDRIG varit min stil.. Någonsin.

    Mycket vackert skrivet i förra inlägget också – to see the beauty in every day is to discover the beauty in life…

    Hoppas din helg blir awesome! Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s