Tillbaka i Melbourne

Efter 3 härliga dagar är vi nu tillbaka i Melbourne igen och jag “pustar ut” med två dagar på jobbet. Mamma och M är ute och turistar i Melbourne på egen hand, vilket kan vara nog så viktigt för att få ett varierat och roligt besök. Vi ses såklart och käkar middag ihop på kvällarna, men de måste ju få ha lite egen semester också. Och till helgen blir det gemensam utflykt igen. Det är nog det allra viktigaste när man får besök, att ge varandra lite space. Om man är inpå varandra precis 24 h om dygnet så är det oundvikligt att bli lite tokig till slut.

Sydney var verkligen jättetrevligt och det var så kul att träffa Boel i verkliga livet! Vi har ju följt varandras bloggar ett bra tag nu, och då är det alltid kul att få träffa människan bakom bloggprofilen, och visst var hon precis så trevlig som jag hade trott. 🙂

Jag hann även med att träffa två andra tjejer som jag umgicks mycket med när jag bodde i Sydney, och det är himla trevligt att få lite kvalitetstid med dem också. Plus att mamma och M fick lite ensamtid på alla hjärtans dag, det tror jag de gillade!

Idag rusar det på i ett här på jobbet, men man kan ju inte vänta sig mycket annat när man varit borta ett par dagar. Men jag ska försöka beta av det värsta innan det är dags att kila hem.

10 thoughts on “Tillbaka i Melbourne

 1. Så viktigt det är att inte missa egentid på sin semester. Det är bra att mötas upp för middagar även om man varit åtskilda på egen hand under dagen.

  Ni har det garanterat hur bra som helst- det verkar så.

  KRAM

 2. Men det låter ju perfekt med egen tid oxå, har varit med om att “värdfolk” ska aktivera oss stackars gäster för mycket.
  ha de Fia

 3. Men åh va härligt att få besök 🙂 håller med om att man nog måste ha lite space 🙂 hoppas ni får e n härlig dag kram

 4. Visst är det superviktigt med spejs också! Och det är därför man älskar okomplicerat besök – sådana som inte förväntar sig att man roar ihjäl dem!! Du verkar ha ett perfekt besök! *ler*

  Kramar Emmy!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s