Svenskar i Melbourne…

… verkar det finnas ett par stycken, tack för era mail! Jag försöker klura ut ett datum i  början av mars då vi kan ses på en drink/fika och mailar ut förslag till er. Är det några fler som är sugna att hänga med så fortsätt maila på bortabrabloggen@hotmail.se så ser jag till att ni är med på mailing-listan. 🙂

Annars så känns det rätt ok idag, även om jag fortfarande är trött. Ska jobba halvdag idag och sedan gå hem och vila. Allt är klart inför mammas ankomst imorgon, men det viktigaste är ju faktiskt att man själv är pigg och kry när man får besök.

Blir nog en lugn helg ändå, eftersom jag misstänker att mamma och M kommer att ha lätt jetlag när de kommer efter drygt 24 på resande fot. Komiskt var dock när pappa var här förra året och inte fick någon jetlag alls! Jag var alldeles förvånad när han sov som en stock hela natten och sedan var uppe vid 7 nästa morgon och gjorde frukost. Men det är ju olika det där för olika människor. Speciellt beroende på om man kan sova/vila på flyget eller inte.

Ha en fin fredag kära ni!

Jetlag kan vara riktigt jobbigt... Bild från http://www.funnycoolstuff.com

Det här inlägget postades i Livet som utlandssvensk, Melbourne. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Svenskar i Melbourne…

 1. Fina Frun skriver:

  Jag brukar inte heller ha problem med jetlag.

  Ha det så jättemysigt med din mamma!

  Kram/Fina Frun

 2. Babs skriver:

  Så kul att din mamma kommer!
  Och så roligt att du samlar ihop ett gäng svenskar som ska träffas.
  Kram

 3. Lisa skriver:

  Kikar in och önskar dig en trevlig helg! Kul med besök! 🙂

  Kram,
  Lisa

 4. ergo sum skriver:

  Fina Emmy! Har varit tvungen att läsa ifatt en hel del!! Vad glad jag blir när jag ser att du börjat jobba utan allt för stor smärta och att du känner att det fungerar. Jag antar att du ser framemot ditt besök också *ler* Hoppas, hoppas ni får det hur trevligt som helst!

  Det hade varit jätteroligt att hänga med på en fika – men. Tjaa, du vet. En annan bor ju här. *skrattar* Men. När jag hälsar på mina kusiner i Melbourne kanske jag tar en fika på något ställe du rekommenderat.

  Ta hand om dig och ha en underbar helg! /E.S

 5. Freja skriver:

  Jag vill oxå komma till Melbourne och fika med dig 😉

 6. Boel i Sydney skriver:

  Ha en fin helg med din mamma och M! Kul med svensktraff, min igar kvall gick bra, vi blir nio tjejer, kul! 🙂

 7. Boel i Sydney skriver:

  blev nio tjejer menar jag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s