Slit, släp och solsken

Idag blir det inte mycket bloggande. Tillbringade hela kvällen igår med att packa ihop det sista, köra en sista tvätt och torka ur skåp genom hela huset. Nu sitter jag här med en kaffe och laddar för en intensiv förmiddag med flyttbil, slit och kånkande. Och det är dessutom 35 grader varmt och sol ute. Man kan ju storkna för mindre…

Borde hinna med en snabbstädning av golven också, men om jag inte orkar så delegerar jag nog det till grabbarna. Även om de faktiskt har hjälpt till mer än jag trodde under de senaste dagarna.

Som ett litet sidospår så räknade jag även ut igår kväll att jag flyttat 13 gånger på de senaste 10 åren. Och då räknar jag inte småflyttar när man rest runt med liten ryggsäck, utan ganska ordentliga flyttar. Kanske dags att stanna i nya lägenheten i minst ett år i alla fall… 🙂

En fin lördag önskar jag er!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Slit, släp och solsken

 1. fialia skriver:

  Angenäm värme men kanske inte att flytta i.
  Skönt när det e klart.
  ha de Fia

 2. christinaskriver skriver:

  Lycka till med flytten!! Skönt att grabbarna hjälper till 😉
  Kram

 3. HabibtyNina skriver:

  Att flytta är ganska slitigt tycker jag men du verkar ha vanan inne;) 35 grader..ni får dricka mycket! Jag gillade ditt förra inlägg och känner igen mig i dig. Jag skulle inte vilja ha pengar till vilket pris som helst och om jag var känd och alla tyckte nåt om mig.. fy vad jobbigt. Det är tillräckligt med kändisskap att jobba på en skola i Malmö och ha gjort det i många år så många känner igen mig på stan. Både lite skämt och allvar. När min man flyttade till Sverige tyckte han det var som att gå med en kändis på stan. Haha:) Lycka nu till med flytten!
  Kramar Nina

 4. vuxenmamman skriver:

  Ja du kanske skulle fundera på att ”sitta still” ett litet tag i alla fall. Fast samtidigt så kan det bli lite trist. Ah, du reder ut det. Trivs du så stannar du kanske ännu längre än ett år.

  KRAM

 5. ergo sum skriver:

  Hejhej Emmy.. Har återigen slappat med bloggandet 😦 Jag alltså! Du är flitig *ler* Jag är full av beundran för alla som hinner med att skriva ofta och DESSUTOM vara intressanta varje gång! Jag hinner inte, med mina två arbeten, barn, träning och annat, att vara någon vidare bloggerska. Men. Å andra sidan så är ju alla bloggar olika. Och skrivna av olika anledningar.

  Hoppas flytten går väl. Trots värmen. (Som jag är avis på, by the way ;)) Vet att din operation är stundande – håller tummarna där också!! Tänk vad skönt att sedan slippa den kroniska smärtan! Kul att du skall få lite ‘hemmabesök’ – sådant är underbart när man faktiskt längtar.

  Angående kändisskap. Jag tänker som du- att det är förenat med en enorm tyngd och stort ansvar. Till ett högt pris. Redan min lilla roll som lokalpolitiker medför en hel mängd ansvar. Och funderingar kring ställningstagande. Jag måste ju leva som jag lär! Och vara en god förebild. Nej, jag vill inte vara en dokusåpakändis. Jag är värd mer, för jag tycker att det är tragiskt med den typen av kändisskap. Däremot – är det det någon annan suktar efter, dömer jag inte för det. Alla blir vi kloka på vårt eget vis.

  Ha en finfin helg! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s