Sport, bara sport…

Melbourne är verkligen en härlig sportstad. Ibland sporter som vi svenskar inte riktigt hänger med i – såsom cricket, aussie rules football och rugby. Men just nu är det en av mina favoritperioder på året just vad gäller sport. Hela stan vibrerar just nu av tennis, närmare bestämt Australian Open. Själv så ska jag få gå tillsammans med jobbet på semifinalen på torsdag kväll nästa vecka, ska bli jättekul!

Förra året så hade jag ju precis lagom slagit mig ner i Melbourne till denna härliga event, och med allt tennis-surr runtomkring så blir man faktiskt medryckt vare sig man vill det eller inte under dessa två veckor. För den som inte har råd att köpa biljetter till matcherna eller själva byn kring tennisbanorna så kan man se nästan alla matcherna på storbilds-tv på Federation Square. Förra året så var det hundratals människor där på torget under finalkvällen, hur coolt som helst!

7 thoughts on “Sport, bara sport…

  1. Åh visst är det härligt under Australian Open. Det är på dessa speciella event som man längtar tillbaka till Melbourne lite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s