Helgdagar och högtider jorden runt

Det känns lite bättre nu med lägenhetsletandet, och M har lyckats ordna en visning på fredag morgon som han ska gå på (jag måste tyvärr jobba, men han ska ta kort och visa). Känns ok att bollen i alla fall är i rullning.

Sedan så har jag sett att många sökt i min blogg på när och hur man firar jul i Australien. Förutom att rekommendera att ni läser mitt julinlägg förra veckan, så kom jag på att jag kan passa på och tipsa om en finurlig sida jag hittade härom dagen. Det är ju omöjligt att hålla reda på alla helgdagar och traditioner som firas i alla världens länder. Men för dig som är nyfiken så rekommenderar jag att kika in på Earth Calendar. Här finns helgdagar av alla möjliga slag listade efter land, datum och massa andra sökkriterier. Kika in vetja!

8 thoughts on “Helgdagar och högtider jorden runt

  1. Den sidan spar jag en länk till, tänk att kunna fira nått varje dag, så bra! Skönt att ni kommit igång med lägenhetsletandet, det känns alltid bättre när man agerar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s