Tandläkartorsdag och julplanering

Hej på er och tack för alla kommentarer om julinlägget igår! Jag kanske har varit lite otydlig, men jag kommer inte att åka till Sverige i jul. Med totalt 4 veckors semester per år, två besök från vänner och familj hemifrån planerade i början av nästa år och förhoppningsvis en hemresa i juli nästa år så finns det definitivt inga fler semesterdagar att ta ut för att åka hem nu i jul. Man får också komma ihåg att man får räkna bort ungefär 3 dagar i bara restid för ett tur och returflyg till Australien (i och med tidsskillnaden och själva avståndet). Visst är det tråkigt att det är så långt att åka, för jag har mer än gärna varit hemma i Sverige ett par veckor och mosat i mig julmat. Nu får jag vackert spara det till en annan gång, men så är det ibland här i livet.

Min julafton i år ska firas med T på ett mycket icketraditionellt vis, men med en liten julklapp. Blir förmodligen sushi till middag om jag känner oss rätt… 🙂

På juldagen ska jag fira “Orphan Christmas” med L och ett gång internationella vänner som alla är i samma situation (långt från sin närmaste familj). Det blir förmodligen BBQ och ett par glas vin, kanske till och med ett julbad vid St Kilda beach!

Idag är en ganska seg dag på jobbet, och i eftermiddag ska jag till tandläkaren och byta ut en gammal lagning som börjat göra ont på sistone. Tycker inte alls om att gå dit, men som väl är så täcks nästan hela kostnaden av min försäkring. Som tur är så ser min tandläkare mycket snällare ut än han på bilden nedan!

5 thoughts on “Tandläkartorsdag och julplanering

  1. Du kommer säkert att få det trevligt, ja tandläkaren är inget kul alls twii men ett måste :/ hoppas kvällen blir trevlig å kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s