Ett litet ljus

Efter ett telefonsamtal med älskade vännen S och en filmkväll med T så börjar energin sakta komma tillbaka. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var sliten. Och jag tror det är viktigast av allt när man är trött och sliten. Att erkänna att man är det. För först då kan man röja i livet och spara det som är viktigt.

Visst är det alltid viktigt att vara positiv och försöka se lösningen bortom problemet, men om man inte erkänner för sig själv och andra att man börjar tappa orken så kan det gå alldeles för långt och man hinner segna ihop innan man ens hinner ropa på hjälp. Så ta det lugnt med jul- och jobbstress mina vänner! Nu ska jag äta marabouchoklad och beta av en lååååång jobblista. En sak i taget. Pust!

PS: Tack för alla fina ord om gårdagens dikt, jag blir så glad av att läsa dem!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Ett litet ljus

 1. curlingmamman skriver:

  Du behöver nog vara lite ledig vännen.Bädda ner dig i sängen i 2 dagar och läsa en bra bok…Ta hand om dig kramar i massor

 2. Fina Frun skriver:

  Ta hand om dig nu så du inte blir utsliten!

 3. Eva skriver:

  Man kan inte alltid vara på topp man måste tillåta sig att vara lite mindre ibland vi är bara människor 🙂 ha en skön kväll kram

 4. ansepanse skriver:

  jo, det gäller verkligen att se upp och tala om när man inte orkar mer
  var rädd om dig vännen – kramar

 5. Babs skriver:

  Å jag tar det alltid lugnt och ändå får jag en hela massa gjort.
  Va rädd om dig.
  Kram

 6. fialia skriver:

  Man ska lyssna på sin kropp o knopp. Visst har man reserver men inte i det oändliga.
  ha de Fia

 7. Lisa skriver:

  Vad skönt att den börjar återvända. Jag känner igen det dock; känner mig själv sliten och vill mest bara ta det lugnt. Så jag försöker, även fast det är svårt. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s