Ett litet ljus

Efter ett telefonsamtal med älskade vännen S och en filmkväll med T så börjar energin sakta komma tillbaka. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var sliten. Och jag tror det är viktigast av allt när man är trött och sliten. Att erkänna att man är det. För först då kan man röja i livet och spara det som är viktigt.

Visst är det alltid viktigt att vara positiv och försöka se lösningen bortom problemet, men om man inte erkänner för sig själv och andra att man börjar tappa orken så kan det gå alldeles för långt och man hinner segna ihop innan man ens hinner ropa på hjälp. Så ta det lugnt med jul- och jobbstress mina vänner! Nu ska jag äta marabouchoklad och beta av en lååååång jobblista. En sak i taget. Pust!

PS: Tack för alla fina ord om gårdagens dikt, jag blir så glad av att läsa dem!

7 thoughts on “Ett litet ljus

  1. Man kan inte alltid vara på topp man måste tillåta sig att vara lite mindre ibland vi är bara människor 🙂 ha en skön kväll kram

  2. Vad skönt att den börjar återvända. Jag känner igen det dock; känner mig själv sliten och vill mest bara ta det lugnt. Så jag försöker, även fast det är svårt. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s