Vilken måndag

Jisses vilken dag! Jobbet gick i ett hela dan, och lunch hann jag inte äta förrän kl 15. Visst är det alltid bra att vara upptagen snarare än uttråkad, men det idag var allt lite extremt…Träffade sen min gamla roomie för en sista hejdådrink, hon åker nämligen tillbaka till Indien på onsdag.

Konstigt att tiden har gått så fort, och jag är lite ledsen för att jag inte har tillräckligt med semester för att åka till hennes bröllop i Indien i mars. Tänk vilken upplevelse det hade varit! Nu har jag ju faktiskt varit på bröllop i Bangladesh för ett par år sedan när en av min dåvarande pojkväns vänner gifte sig, och kulturellt sett så tror jag ändå att det har vissa likheter. I alla fall enligt vad min roomie har berättat.

Nu är jag i alla fall helt slutkörd, så pass att när jag kom hem somnade jag på soffan och vaknade kl 3, så nu ska jag ta mig upp till sängen och sova ikapp!

4 thoughts on “Vilken måndag

 1. Ett indiskt bröllop låter ju spännande…
  Hoppas att du får sova skönt nu vännen.

  Jag tycker att det är så coolt att vi läser varandras bloggar när du bor så långt borta.
  Är väldigt stolt över att ha dig som bloggvän.
  Kramar i massor finaste du. / Jane

 2. Kul med bröllop i andra länder o kulturer, jag var på ett barndop i Rumänien för några år sedan, ganska annorlunda, (de dränkte nästan det stackars barnet) hahaha
  ha de Fia

 3. Oj oj, fullt upp!
  Ett indiskt bröllop, wow! Synd att du inte kan åka, det är så mycket man vill göra tyvärr. Makens semester räcker inte heller, han får jobba i mellandagarna från Sverige för att vi ska kunna få ihop en Sverigeresa. Tur att han kan göra det i alla fall!
  Du upplever ju så mycket annat härligt så du får trösta dig med det 🙂
  Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s