Salsa!

Jomenvisst! Har varit på både salsa och bachata lektion idag, jag hittade nämligen en rabattkupong på den här fiffiga sidan då man får dansa så många lektioner man vill under 30 dagar för motsvarande 200 kr. Bachata är en latinodans som ofta dyker upp runtom på salsaklubbarna, men den är mycket enklare att lära sig än salsan och alla dess turer. Tänk latinoversionen av foxtrot ungefär. 🙂

När jag kom hem efter 2 timmars dansande så hade jag hela stora huset för mig själv, vilket var himla trevligt. Det är rätt ovanligt att man är hemma ensam när man delar hus med två kompisar. Fixade lite med tvätt och annat, vilket var välbehövligt. Nu känns det dock ännu mer välbehövligt att sova en stund, så jag tar och gör det hörni. Happy hump day på er! (för den som missade den roliga bakgrunden till uttrycket “hump day” så kan man kika in i detta gamla inlägg).

3 thoughts on “Salsa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s