Black Swan och fajitas

Ja, filmen Black Swan alltså, inte en tillagad sådan. 🙂 Har chillat med T hela kvällen, käkat fajitas och druckit ett glas rödvin. En alldeles lagom fredagskväll. Precis vad jag behövde efter en dag som rusat på alldeles för fort.

I morgon ska det bli 30 grader och sol här, och jag ska tillsammans med ett gäng trevliga tjejer till Melbourne Cup Races sista dag på Flemington Race Course strax utanför stan. Ska bli trevligt att ha picnic och kolla på hästkapplöpning. Kanske till och med satsar några dollar och hoppas på en liten vinst. Vore ju kul om man kunde vinna tillbaka de $50 man betalat för biljetten! 🙂 Bilder kommer i morgon!

6 thoughts on “Black Swan och fajitas

  1. Vad tyckte du om filmen?? Hört så olika :).
    Btw så Tackar di smau för dina svar! Å George (hoppas jag stavar rätt nu) vart ju bara sååå fint namn ju :). Nu har jag svarat på din fråga :). Hehe… svaret vart kanske inte helt “tydligt” ;). Kramar!

  2. Åh, det där med värmen och hästarna låter ju fenomenalt. Själv sitter jag i skrivande stund och fryser, duntofflor och mannens stora, varma hoodtröja till trots.

    Det vore btw jättekul att se mer bilder från din hemmiljö. 🙂 Typ “här handlar jag”, “här brukar jag fika”. etc.

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s