Måndagsenergi?

Nåja, lite av helgens glans är allt kvar, men att säga att jag är pigg är nog inte helt sant.

Efter morgonmöte med min arbetsgrupp och ett väldigt trevligt bemötande dagen till ära från personen som inte varit helt schysst mot mig på sistone (se inlägg från i lördags för den som vill läsa i mer detalj) så sitter jag nu och prickar av min “to do” lista. Konstigt att den bara tycks växa även att jag prickar av en hel del… Angående den besvärliga kollegan så tror jag att mitt vänliga men bestämda email till honom i fredags eftermiddag (där jag tog mig friheten att kopiera in min chef) tog skruv. Jag påtalade bara helt kort att han glömt skicka mig och chefen ett antal dokument som vi diskuterat tidigare i veckan och sedan dess inte sett av. Jag har dock på känn att det är en ytterst kortvarig förändring från hans sida, men jag tänker inte ge mig. Det enda som gör mig rätt förbannad är att jag måste kopiera in chefen i kommunikationen för att det ska få någon vettig tyngd och för att man ska få ett svar inom rimlig tidsram. Ska det behöva vara så? Suck!

Nu ska jag kila ett snabbt ärende på stan och sedan tillbaka till arbetshögen. Oh what a wonderful day! 🙂

5 thoughts on “Måndagsenergi?

  1. Precis så gjorde jag en gång när det var en sak som var tvunget att fixas av en kollega, det hände inget o så hände det inget, men efter det mailet rörde det på sig.
    bra!!
    kram Fia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s