Träningsvärk

En rätt ordentligt sådan dessutom. Fick halvt rulla ur sängen idag och långsamt stretcha alla stela benmuskler. Tog spårvagnen till jobbet för ovanlighetens skull, och det måste sett kul ut när jag haltade till hållplatsen i de plattaste skorna jag kunde hitta i garderoben. Har dessutom ett par elaka blåsor på tårna som skaver duktigt, men jag sitter så mycket jag kan idag för att vila de stackars fossingarna. Synd att man inte kan jobba i flipflops, det hade varit uppskattat idag…

Gårdagen blev lugn och skön. Fina L kom över och fikade en stund, vilket var väldans trevligt. Sen ringde T och ville möta upp på middag, så jag släpade mig ut till Brunswick street och åt supergod och billig pizza på Bimbo. Sen tidigt i säng och jag somnade så fort jag lagt huvudet på kudden (hade ju varit uppe vid 6 igår morse för att äta frukost i god tid innan loppet, okristligt tidigt för en söndag i min värld!).

PS. Det var några som undrade om det var min egen text i förra inlägget, och visst är det så. Om jag lånar texter från någon annan så uppger jag alltid det som källa. Och om ni vill låna texter från mig så går det alldeles utmärkt så länge ni hänvisar tydligt tillbaka till mig.

6 thoughts on “Träningsvärk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s