Träningsvärk

En rätt ordentligt sådan dessutom. Fick halvt rulla ur sängen idag och långsamt stretcha alla stela benmuskler. Tog spårvagnen till jobbet för ovanlighetens skull, och det måste sett kul ut när jag haltade till hållplatsen i de plattaste skorna jag kunde hitta i garderoben. Har dessutom ett par elaka blåsor på tårna som skaver duktigt, men jag sitter så mycket jag kan idag för att vila de stackars fossingarna. Synd att man inte kan jobba i flipflops, det hade varit uppskattat idag…

Gårdagen blev lugn och skön. Fina L kom över och fikade en stund, vilket var väldans trevligt. Sen ringde T och ville möta upp på middag, så jag släpade mig ut till Brunswick street och åt supergod och billig pizza på Bimbo. Sen tidigt i säng och jag somnade så fort jag lagt huvudet på kudden (hade ju varit uppe vid 6 igår morse för att äta frukost i god tid innan loppet, okristligt tidigt för en söndag i min värld!).

PS. Det var några som undrade om det var min egen text i förra inlägget, och visst är det så. Om jag lånar texter från någon annan så uppger jag alltid det som källa. Och om ni vill låna texter från mig så går det alldeles utmärkt så länge ni hänvisar tydligt tillbaka till mig.

Det här inlägget postades i Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Träningsvärk

 1. Curlingmamman skriver:

  Vad duktig du är!kram och ha en härlig måndag!

 2. Kort skriver:

  Så jobbigt med träningsvärk, tur det går snabbt över =)
  Ha en fin vecka! Kram

 3. skrakel skriver:

  Åhhh, din stackare!! *L*

 4. Boel i Sydney skriver:

  Lider med dig! kan tanka mig att din vark ar mkt varre an min :S Hoppas det kanns battre snart!

 5. ansepanse skriver:

  förstår att du har träningsvärk men samtidigt får du vara stolt för du vet ju varför du har det 🙂
  kramar

 6. Babs skriver:

  Klart du har träningsvärk efter det loppet, du kan ju springa bort den idag! 😉
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s