I did it!

Trötta muskler nu, men vad glad jag är att jag kämpade mot mitt mål och sprang hela loppet! Första 10 km gick kanon och utan att ens kolla på klockan (52 minuter!). Men sen blev benen sega och jag kände att orken började dala. Så jag saktade ner, lyssnade på kroppen och joggade (bitvis väääldigt sakta) hela vägen i mål. 2 h jämnt för 21,1 km. Inte i närheten av mitt personbästa på 1h 48 min. Men under omständigheterna helt fantastiskt!

Nu ska jag fortsätta vila här, dricka massor av vatten och njuta av min godispåse från Sverige. Vad ska ni hitta på idag?

Färdig! Fick medalj också, fast det fick alla som sprang 🙂

12 thoughts on “I did it!

  1. Oj oj oj, det var duktigt av dig och så mkt mera det var att läsa här. Jag hinner inte med!

    Hoppas att du sover gott och så får en god morgon utan träningsvärk!

    Bamsekram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s