Springa långt eller springa fort?

Imorgon bitti är det dags för min halvmara. Har laddat, ätit pasta, vilat, gjort en bra playlist med peppig musik till min iPhone och är nu så redo jag kan bli. I en ideal värld så hade jag ju såklart inte legat utslagen med halsfluss förra veckan, men ibland kastar ju livet in lite roliga hinder för att se hur man tar sig runt dem.

Jag försöker tänka som så att det är bättre att kunna springa riktigt långt och göra det i sin egen takt, än att rusa iväg, få håll eller kramp och inte kunna gå i mål. Samma sak gäller väl i livet i övrigt. Det är lätt att bli angelägen och rusa iväg utan en tanke på hur länge man orkar. Ibland måste man våga tvinga sig själv att sätta en långsammare takt. För att man ska hålla loppet och livet ut. Med rätt tempo och andning så kan man komma väldigt, väldigt långt tror jag.

Rapport kommer imorgon om hur det gick, men ni kan väl ta och knipa lite extra med tummar och tår för att jag klarar mig igenom det imorgon? 🙂

Springa fort eller springa långt? Eller kanske springa och gömma sig? Bild från http://weheartit.com/

Det här inlägget postades i Tankar och känslor, Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Springa långt eller springa fort?

 1. Freja skriver:

  Håller allt jag kan, skriver det här med nästippen! Och det bästa, i allt, är att springa i sin egen takt, och inte försöka följa med någon annan och anpassa sig efter dem…. Riktigt filosofiskt!

 2. Maria. skriver:

  Hoppas det går bra i morgon! Måste kännas häftigt ändå att nå sina mål och jag tror på det du skriver, att springa långt men inte förta sig i början. Lycka till! Många kramar, Maria.

 3. fialia skriver:

  Klart jag håller allt jag har för dig.
  Klokt tänkt att ta din egen takt.
  ha de Fia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s