En hemlis

Kära bloggläsare, jag har en sak jag skulle vilja dela med er. Jag har varit lite hemlighetsfull med mitt dejtande på sistone. Men det har inte varit fullt så stillsamt som jag kanske gett sken av. Jag har nämligen träffat en riktigt fin kille i ett par veckors tid, och det har varit sådär fantastiskt bra att man lite grand får nypa sig i armen. Ni vet sådär bra att man nästan inte törs andas, och än mindre prata högt om det för att man tror att det kanske bara rycks bort. Ibland kan ju livet nämligen vara så grymt för att man vågar tro att det kan bjuda på något riktigt bra då och då.

Men efter en underbar helg med brunch, film och mys så är jag rätt säker på att T tänker stanna i mitt liv en stund. Och då vill jag också äntligen kunna berätta för er att jag är så innerligt glad och tacksam för att mitt liv har korsats av en riktigt fin och äkta kille. För er som är nyfikna så är T 30 år, kommer från Melbourne och jobbar som brevbärare. Lite otippat kanske… 🙂 Får se om jag kanske kan övertala honom på att ställa upp på en bild så småningom.

Att berätta om honom för er är också en del av mitt jobb med min egen tro på mig själv. Jag är värd att träffa någon som är riktigt bra för mig. Inte någon som är lite sisådär. Alla förtjänar vi att vara riktigt lyckliga och älskade för det mesta, men för vissa av oss tar det ju ett tag att hitta en prins bland alla grodorna. Man får dock aldrig tappa tron på sig själv. Känns det inte rätt så måste man våga lyssna på sig själv. Och om det nu känns rätt så måste man låta sig själv våga se vad som kan växa fram.

I övrigt så har jag haft en rätt härlig söndag. Brunch med T på Brunswick Street. Sedan mötte jag upp med J och de andra för att kolla rugbyn på en irländsk pub i stan. Irland vann stort, men segern mörkades lite då en av tjejerna i vårt gäng svimmade av utan anledning, fick ett konstigt krampanfall och fick åka till sjukhus. Obehagligt som bara den, men hon hade sina närmsta kompisar med sig, så jag hoppas att det ordnade sig för henne.

Nu är jag hemma i sängen igen och ska strax försöka somna (med ett löjligt stort leende på läpparna). Kärlek till er mina vänner!

14 thoughts on “En hemlis

  1. Härligt att du berättar om T öppet nu och att det går så himla bra! Självklart är du värd all kärlek och framgång! Tack snälla för kloka ord hos mig. Jag mejlar, men jag vet inte riktigt när. 🙂 Många varma kramar och njut av lyckan!

  2. Vad härligt att höra om T och att det verkar vara så där härligt, mysigt, trevligt och så där underbart som det kan vara =) Kram

  3. Så underbart och så glad jag blir för din skull.
    Jag ser leendet du har på läpparna och även skimret i ögonen.
    Bamsekram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s