En hemlis

Kära bloggläsare, jag har en sak jag skulle vilja dela med er. Jag har varit lite hemlighetsfull med mitt dejtande på sistone. Men det har inte varit fullt så stillsamt som jag kanske gett sken av. Jag har nämligen träffat en riktigt fin kille i ett par veckors tid, och det har varit sådär fantastiskt bra att man lite grand får nypa sig i armen. Ni vet sådär bra att man nästan inte törs andas, och än mindre prata högt om det för att man tror att det kanske bara rycks bort. Ibland kan ju livet nämligen vara så grymt för att man vågar tro att det kan bjuda på något riktigt bra då och då.

Men efter en underbar helg med brunch, film och mys så är jag rätt säker på att T tänker stanna i mitt liv en stund. Och då vill jag också äntligen kunna berätta för er att jag är så innerligt glad och tacksam för att mitt liv har korsats av en riktigt fin och äkta kille. För er som är nyfikna så är T 30 år, kommer från Melbourne och jobbar som brevbärare. Lite otippat kanske… 🙂 Får se om jag kanske kan övertala honom på att ställa upp på en bild så småningom.

Att berätta om honom för er är också en del av mitt jobb med min egen tro på mig själv. Jag är värd att träffa någon som är riktigt bra för mig. Inte någon som är lite sisådär. Alla förtjänar vi att vara riktigt lyckliga och älskade för det mesta, men för vissa av oss tar det ju ett tag att hitta en prins bland alla grodorna. Man får dock aldrig tappa tron på sig själv. Känns det inte rätt så måste man våga lyssna på sig själv. Och om det nu känns rätt så måste man låta sig själv våga se vad som kan växa fram.

I övrigt så har jag haft en rätt härlig söndag. Brunch med T på Brunswick Street. Sedan mötte jag upp med J och de andra för att kolla rugbyn på en irländsk pub i stan. Irland vann stort, men segern mörkades lite då en av tjejerna i vårt gäng svimmade av utan anledning, fick ett konstigt krampanfall och fick åka till sjukhus. Obehagligt som bara den, men hon hade sina närmsta kompisar med sig, så jag hoppas att det ordnade sig för henne.

Nu är jag hemma i sängen igen och ska strax försöka somna (med ett löjligt stort leende på läpparna). Kärlek till er mina vänner!

Det här inlägget postades i Konsten att dejta, Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till En hemlis

 1. Maria skriver:

  Härligt att du berättar om T öppet nu och att det går så himla bra! Självklart är du värd all kärlek och framgång! Tack snälla för kloka ord hos mig. Jag mejlar, men jag vet inte riktigt när. 🙂 Många varma kramar och njut av lyckan!

 2. Lisa skriver:

  Men ÅH! Vad roligt!! Jag vill ha detaljer! Mail!!! 😀

 3. hoijna skriver:

  Vad härligt att höra om T och att det verkar vara så där härligt, mysigt, trevligt och så där underbart som det kan vara =) Kram

 4. Babs skriver:

  Så underbart och så glad jag blir för din skull.
  Jag ser leendet du har på läpparna och även skimret i ögonen.
  Bamsekram!

 5. ansepanse skriver:

  ♥ vad ljuvligt härlligt, nu vill vi veta mer och även få se en bild på T
  bamsekramar

 6. Freja skriver:

  Härligt att du träffat någon speciell och härligt att du är frisk! Grattis!

 7. Sara skriver:

  Vad glad jag blir, kärlek är det bästa. Lycka till!

 8. Anna skriver:

  Åh!!! Grattis! Ett till swedish-assie par kanske? En stor del av bloggarna jag följer handlar just om det.

 9. Boel i Sydney skriver:

  Sa harligt for dig gumman, roligt att hora! 🙂 STOR kram!

 10. christinaskriver skriver:

  Underbart härligt! Jag är jätteglad för din skull!

 11. Jenny skriver:

  Härligt härligt! 🙂

 12. Emelie skriver:

  Å, va roligt att du hittat en mr Postman Emmy! 🙂
  Håller tummarna!

 13. Jenny skriver:

  Åh vad kul! Nyförälskelse är väl det bästa som finns!!
  Kram!

 14. Helen skriver:

  Härligt!
  För dig och T och för oss som du delade hemlisen med!

  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s