Sjukling

Vaknade inatt av att halsen var alldeles tjock, tydligen dags för halsfluss igen. Suck! Var hos doktorn i förmiddags och fick penicillin, och har sen sovit bort resten av dagen. Lite segt att vara sjuk just nu, bara en och en halv vecka till min halvmara. Hoppas verkligen att jag är frisk till dess!

Fick en fråga i en av kommentarerna förresten om jag skriver alla dikter och texter själv, och det gör jag alltid såvida ingen annan referens anges. Och för den som är nyfiken så inspirerades morgonens dikt av en fin vän som behöver lite extra kärlek just nu.

Nu ska jag försöka få i mig lite mer vatten även om det gör ont, halsen känns smal som ett sugrör just nu…

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sjukling

 1. Maria skriver:

  Nej, usch! Krya på dig och hoppas du blir frisk snart. Kramar, Maria.

 2. Lisa skriver:

  Åh vad drygt! Halsfluss är kanske det värsta jag vet. Efter krig och cancer och några andra grejer. Hoppas du kryar på dig snabbt! Kram

 3. Sg skriver:

  Stackare stackare dig :(. Skickar massor av krya-på-sig-kramar :). Å du, dagens garv … om än lite torrt så väääldigt roligt… ”I grodan ro”… HAHAHA…

 4. Freja skriver:

  Jag ynkar dig så kan du ynka mig… Jag ligger oxå nedbäddad och har svårt att svälja – och sova eftersom det gör ont 😦 Men jag behöver i alla fall inte oroa mig för att inte bli frisk i tid för en tävling. Håller tummarna för att du snabt blir bra!

 5. christinaskriver skriver:

  Krya på dig!! Vilken dålig tajming såhär innan loppet. Hoppas det går över fort, fort! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s