Sjukling

Vaknade inatt av att halsen var alldeles tjock, tydligen dags för halsfluss igen. Suck! Var hos doktorn i förmiddags och fick penicillin, och har sen sovit bort resten av dagen. Lite segt att vara sjuk just nu, bara en och en halv vecka till min halvmara. Hoppas verkligen att jag är frisk till dess!

Fick en fråga i en av kommentarerna förresten om jag skriver alla dikter och texter själv, och det gör jag alltid såvida ingen annan referens anges. Och för den som är nyfiken så inspirerades morgonens dikt av en fin vän som behöver lite extra kärlek just nu.

Nu ska jag försöka få i mig lite mer vatten även om det gör ont, halsen känns smal som ett sugrör just nu…

5 thoughts on “Sjukling

  1. Åh vad drygt! Halsfluss är kanske det värsta jag vet. Efter krig och cancer och några andra grejer. Hoppas du kryar på dig snabbt! Kram

  2. Stackare stackare dig :(. Skickar massor av krya-på-sig-kramar :). Å du, dagens garv … om än lite torrt så väääldigt roligt… “I grodan ro”… HAHAHA…

  3. Jag ynkar dig så kan du ynka mig… Jag ligger oxå nedbäddad och har svårt att svälja – och sova eftersom det gör ont 😦 Men jag behöver i alla fall inte oroa mig för att inte bli frisk i tid för en tävling. Håller tummarna för att du snabt blir bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s