Prisad vare skatteåterbäringen!

Det trillade glädjande nog in lite pengar på kontot idag. Skatteåret här går nämligen från juli till juni, och efter att äntligen fått in min deklaration härom veckan (man har till oktober på sig) så klirrade det till på kontot idag.

Även om jag normalt inte shoppar särskilt mycket så har jag länge funderat på att köpa nya converse. Mina gamla håller nämligen på att trilla sönder (och stinker rätt friskt efter en hel del resande under det senaste året). Så idag slog jag till och beställde dessa finingar på nätet. Älskar att man redan vet vad man har för storlek på de gamla, så man slipper springa runt och prova.

 Nu ska jag bege mig på after work med några tjejer från mitt jobb och avtacka en tjej som slutar som säljare hos oss och ska bli helikopterpilot istället. Coolt, eller hur!

Sen blir det middag på något italienskt ställe med J och en annan vän på Lygon Street. En alldeles lagom fredag med andra ord. Hoppas ni får en finfin dag!

4 thoughts on “Prisad vare skatteåterbäringen!

  1. Helikopterpilot, det är häftigt! Vi fick åka helikopter när jag gjorde lumpen, nära, nära trädtopparna och snabba svängar och höjdskillnader. Som att åka den värsta berg och dal banan, superkul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s