Cocktailparty!

Började helgen med en lång löprunda följt av massiv brunch med med finaste vännen L. Älskar att börja helgen med just träning och god mat, för då känns det som att man lagt en bra grund för sina lediga dagar. Nu ligger jag och kollar på serier på datorn en stund (måste låta magen smälta denna fantastiska festmåltid till brunch).

Ikväll kommer underbara A och J hit för cocktails och sen en helkväll på stan. Ofta så hamnar vi på olika barer/pubar, men ikväll ska vi se till att hitta ett bra ställe och dansa loss riktigt ordentligt. Wohoo!

Vad ska ni hitta på idag?

6 thoughts on “Cocktailparty!

  1. Låter fantastiskt! Jag har varit på långpromenad med flera kompisar, haft picknick vid vattnet och nu ligger jag och kollar på Beverly Hills. Ikväll blir det hemmafest. Riktigt bra 🙂 Kram

  2. Du verkar ha en bra dag! Själv har jag tränat och tittat på en ny lägenhet….svårt…lite större, nära där vi bor. Men man vet vad man har och inte vad man får. Sedan har svärmor kommit så nu har vi hjälp med barnet ett tag! Skall sova nu…trött tjockismage!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s