Stel och trött

Jag är stel i benen efter 16 km löpning i förmiddags. Stretchade som bara den efteråt, men stel är jag nu. Kanske tog i lite väl idag. Plus att det var nästan 25 grader varmt, inte idealt löpväder! Jaja, jag får väl ta det lite lugnt med träningen de närmaste dagarna.

Var sedan på Aussie Rules Football och såg en (faktiskt ganska spännande) match mellan Melbourne och Richmond. Blev rätt jämnt på slutet så det var mycket hejande och skrikande innan Richmond (en av mina kompisars lag, så jag supportade henne) vann med knapp marginal. Aussie Football har en hel del söta spelare som jag lystet sneglade på. Nästan lite cougar-varning eftersom de flesta är under 25.

Sedan var jag så tråkig att jag inte orkade följa med tjejerna på en drink efter matchen. Gick hem och lagade matlådor för veckan, vuxenpoäng multum! Men man kanske inte måste vara cool och fräsig jämt? Nu ska jag ta på min ofräsiga pyjamas och krypa i säng. Det ni! 🙂

7 thoughts on “Stel och trött

 1. Låter som en toppendag! Ibland kan det vara skönt att faktiskt hinna ordna med allt det viktiga som förenklar vardagen, även om det är vuxenpoäng och man kan ha roligare. Men man får se det som man får roligare när man väl kommer iväg sedan och slipper stå med t ex maten då.
  Många kramar, Maria.

 2. Låter som en bra dag! Och då var det kanske cougarvarning på mig som träffade min man när han var 23 och jag 27… Tyckte i alla fall hans mamma, syster och kompisar….

 3. Nej, det måste man inte. Det är vad jag försöker säga till mig själv i alla fall. Hoppas du haft en bra helg vännen! Kram

 4. Duktig du var med löpningen! Inspirerande!! Fortsätt spana in fotbollskillarna – man kan ju få ha lite ögongodis =) Kram

 5. Tack, ja jag hoppas det jag med.

  Sprang du så långt?! Jag hade svimmat efter 1 km, i alla väder 🙂
  Kram /M

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s