Dag 26 – Mina rädslor

Jag var länge väldigt rädd för ormar, och gick till och med i terapi en kort sväng för att bli av med den. Vilket jag otroligt nog också blev. Rätt snabbt dessutom.

Annars så varierar det där med rädslor fram och tillbaka beroende på humöret. Ibland är jag rädd för att något ska hända de jag älskar. Ibland är jag rädd för mig själv när jag filosoferar alltför djupt. Men oftast så kan jag se rädslan för vad den är, klä av det otäcka skalet och förvandla rädslan till ett litet hinder som går att överkomma.

Det här inlägget postades i Listor, Om bloggförfattaren. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dag 26 – Mina rädslor

 1. Jenny skriver:

  Jag är rädd för djupa vatten, höjder och fiskar. Inte så att jag skriker av fiskarna, men jag tycker att de rör sig läskigt.

 2. ansepanse skriver:

  jag är fortfarande rädd för ormar jag, djupa vatten och ibland mörker när jag är ensam hemma
  kramar

 3. Krönikören skriver:

  Det har varit och är mycket snack om ormar här denna sommar – tydligen är det ett s.k. ormår. Häromveckan såg jag en ringla över vägen här i villaområdet och det var första gången i hela mitt liv, annars har jag bara sett dem i skogen. Benlösa djur är läbbiga, tycker jag.

  Om du hör något prassla bredvid dig nu och något långsmalt skymtar – blir du inte längre rädd då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s