Den oändliga veckan har ökat farten

Oroa er inte, jobblistan må vara lång, men den är nästan halvfärdig nu. Så jag tar kaffepaus istället och hänger lite här med er! 🙂

Insåg i morse att den här låååånga veckan av väntan kommer gå ganska fort ändå. Ikväll ska jag på bio med R och en hoper av mina kompisar. Blir såklart bean bag cinema igen, det är sååå bekvämt. Ska se nya Jim Carrey filmen, hoppas den är rolig utan att vara alltför hysterisk. Men man vet ju lite vad man kan vänta sig med Jim Carrey, den galningen. Undrar förresten om han är lika hysterisk i verkliga livet. Orkar man vara det om man måste vara så rolig på jobbet jämt?

Bean bag cinema är väldigt relax ska ni veta... Bild från http://www.hoyts.com.au/

Imorgon har jag träningsdejt med vännen L, samt en fika på det. Visst får man fika lite om man sprungit 10 km… Och på torsdag väntar hejdådrinkar med min fina vän M som åker tillbaka till Tyskland medan jag är borta. Kommer bli oändligt tomt utan hennes härliga personlighet och omtänksamhet. Time to say goodbye – för 100000:e gången. Suck!

Jaja, nu är kaffet slut så det är väl dags att jobba lite till. Nu kör vi!

5 thoughts on “Den oändliga veckan har ökat farten

  1. Ar ocksa sugen pa senaste Jim Carrey filmen, gillar honom! Du far skriva en liten recension imorgon om du hinner 🙂

  2. Åh,vad fint om dikten! Jag blev riktigt rörd och väldigt glad! Får jag publicera den i min blogg?
    (länkar såklart till dig) Det ser otroligt mysigt ut med bean bag bion. Jag har sett Jim Carey och hans fd Jenny McCarthy hos Oprah. Hon har ju en son med autism och han var den som kunde närma sig pojken på ett bra sätt och har själv haft en depression osv. Han har nog en helt annan privat sida. Jag tycker mest han är jobbig i filmer, men i intervjun verkade han sympatisk.
    Ha nu en fin dag! Kramar, Maria.

  3. Jag är sjukt sugen på bean bag bio, det verkar så läckert! Är det Poppers Pingviner? Är den baserad på en barnbok? Jag har ett svagt minne om att jag läst nått liknande i en barnbok, om en kille som fick pingviner i present av si farbror som var upptäcksresande… Jag har svårt för Jim Carrey, men jag ser fram emot din recension!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s