Träningsmotivation

Nu är det dags att börja fundera på träningen inför Melbourne Half Marathon i oktober. Har sprungit halvmara två gånger i England, så jag är medveten om vad jag ger mig in på. Men nu kommer det kluriga i att hitta träningmotivationen och hålla hårt i den.

Som en hjälp på vägen har jag lyckats hitta en träningsintresserad vän, kanadensiska tjejen L som jag brunchade med i helgen, och ikväll ska vi möta upp i närheten av mitt jobb och springa 10 km ihop. Jag har inga större problem att springa kortare sträckor själv, men när man kommer upp i 10 km klassen eller längre, så är det mycket svårare att komma ut och springa om man inte har någon med sig.

Men nu ska jag och L försöka springa ihop en gång i veckan för att motivera varandra och få till lite längre löprundor. Hoppas vi lyckas hålla detta nu!

6 thoughts on “Träningsmotivation

  1. Spännande det låter med ett maraton! Jag blir alltid så inspirerad av människor som orkar hålla ett mål sådär.
    Bra att du fick med dig din vän! Jag läste vad du skrev hos dig och jag tror absolut det skulle passa dig att jobba så. Gäller bara att hitta ett yrke där du får utlopp för allt det där.
    Kramar, Maria.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s