Revolution och experiment

Vad har jag gått och hittat på nu kanske ni undrar. Jo det ska jag berätta för er! Efter en fnissig diskussion med en kompis förra veckan om det där med nätdejting så tänkte jag dra igång en profil på en dejtingsida. Lite på experiment. Har alltid haft en bild i huvudet (förutfattade meningar jag vet!) att det är konstigt folk som gömmer sig bakom skärmen för att hitta kärlek och vänskap. Men samtidigt så vet jag många exempel på de som hittat sin drömpartner på nätet.

Så jag lade upp en profil härom kvällen. Första 24 h fick jag över 100 requests från folk som ville prata mer! Ojoj. Kan bli kul det här. Satt och chattade med några stycken igårkväll, men ser det mest om en grej på skoj. Skulle det vara någon som står ut från mängden så kanske det blir en fika eller en bio.

Ni följer väl detta nya experiment med spänning nu? 🙂

Min enda stora kärlek just nu (förutom min älskade macbook). Bild från http://farm1.static.flickr.com/89/274197870_cb420603a2.jpg

Det här inlägget postades i Konsten att dejta. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Revolution och experiment

 1. Boel skriver:

  Hihi vad kul! 🙂 Kommer folja med spanning! vad skrev du i din profil (om man far fraga?) Maste vara svart o `sammanfatta’ sig sjalv i bara nagra meningar.

  `Hemma’ for mig ar Gislaved i Smaland (som svar pa din fraga pa bloggen). bodde i goteborg i ett ar ocksa innan jag borjade resa.ha en fin lilllordag! 🙂

 2. skrakelmania skriver:

  …om inte annat så kanske man lär känna några intressanta människor!!!*L*

 3. Babs skriver:

  Så spännande, klart jag följer dig!
  Kram

 4. tankar skriver:

  Låter riktigt kul, hoppas du hittar någon som står ut från mängden 😉
  Kram /M

 5. goldheart skriver:

  Ja jag träffade min man där på nätet vi älskade varandra innan vi ens träffats det var något vi bara visste i dag är vi gifta 2 år o träffades för 4 år sen vi är så förälskade …lycka till kram ha en fin dag

 6. hannalisa skriver:

  Klart jag gör! Min syster har precis börjat med samma sak 🙂 Kram

 7. Freja skriver:

  Åhh, spännande! Jag har en kompis som träffade en kille via annons i en MC-tidning, de är gifta och har två barn. Min brorsa chattade med en tyska (innan nätdating ens uppfunnits…) de är gifta med ett gemensamt barn och ett bonus barn, så jag tror stenhårt på att det här fungerar!

 8. ansepanse skriver:

  jättespännande 🙂 nu får vi ser hur det förlöper
  kramar

 9. Susann skriver:

  wow va spännande 🙂
  Kan nog säkert hitta många fina vänner 🙂
  kram i massor

 10. Tootsie skriver:

  Oerhört spännande, väntar på rapport!
  Men gå inte med att träffa någon ensam……….
  Så var rädd om dig!

  Kramkram

 11. finafrun skriver:

  Oh så spännande! En vän till mig försöker också nätdejta…
  Kram/Fina Frun

 12. Jane skriver:

  Men vad spännande !!! (Modigt)
  Klart som korvspad så följer jag din resa genom dating världen…
  Kramar i massor och lycka till / Jane

 13. hoijna skriver:

  Vad kul!! Givetvis kommar fortsättningen att följas – spännande =) Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s