Hurra!

Hej igen!

Fick just mail att mitt visum äntligen är beviljat, hurra!!!!! Sån lättnad att veta att man får stanna nu, även om det var så gott som klart innan. Alltid skönt att ha de där pappret i handen! Visumet är giltigt i 4 år, men har svårt att tro att jag skulle stanna så länge. Planerar för ett år i taget, så får man se sen. Och som det inte vore nog så har jag nu också bekräftat att jag flyttar till lägenhet mitt i stan på söndag (tillika min födelsedag)! Ska dela en 3:a med en jättegulligt tjej i samma ålder som mig. Lägenheten är rätt liten, men jag får eget möblerat rum så det är bara att flytta rätt in och göra sig som hemma. Åååååh vad jag längtar!

Idag är ta mig tusan den bästa dagen på länge, trots att det är måndag. Skickar er alla en stor kram och massa energi så ni också får en lika fin dag!

 

5 thoughts on “Hurra!

  1. Vilken lättnad o ha de i handen.
    WOW för att bo på andra sidan jorden.
    Hur länge har du gjort de?
    Beundrar folk som dig som tar tag i livet o gör någe av de.
    Jag själv skaffa hund de första ja gjorde för min första lön efter ett sommarjobb… mmm nu sitter man här i sverige. hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s