En san dar vanlig dag…

Hej pa er!

Dar var det snart helg igen, men det gor ingen storre skillnad i min varld. Som backpacker ar det helg varje dag och jag far val passa pa att njuta sa lange jag kan! =)

Har nastan alla papper klara for min visumansokan, sa nu ar det inte mer att gora an att vanta pa att fa resten skickat, samt att min chef ar tillbaka fran semester pa mandag sa jag kan fa mer news om mitt startdatum. Sa nu tar jag ledigt (inte sa hart jobb direkt, men anda) och njuter av sista helgen med S. Hon flyger till NZ p[ onsdag nasta vecka, och det ska bli himla konstigt att hon aker. Aven om vi haft vara meningsskiljaktigheter under aret sa har vi anda setts nastan varje dag i ett helt ar. Inte klokt egentligen… Jaja, nog altat, nu blickar jag iaf framat mot mysiga dagar med henne och sen ett nytt, spannande liv for mig.

Hoppas ni alla far en riktigt haaarlig fredag!

6 thoughts on “En san dar vanlig dag…

 1. Hoppas du och S får en trevlig helg och det är klart att man saknar nån om man träffats under en lång tid..som en kollega som har slutat hos oss..inte min favoritkollega men vi har setts varje dag så jag kommer att sakan henne. Ha det fint!
  Kramar Nina

 2. hej KÄRA KÄRA du
  vad skojigt att uppdatera på din blogg!
  stort GRATTIS till jobbet, bra att du “omförhandlade” till project manager!
  jag är lite ego GLAD att du ska vara på samma ställe nu ett tag och mer regelbundna bloggningar!

  trä’ffade du L i SydneY

  kram kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s