Forlorat inlagg…

Jaha, da hade bloggen fatt for sig att radera hela min arskronika for 2010 som jag lade upp harom dagen. Galet irriterande och jag hade den inte sparad nagonstans… Men hoppas de flesta av er hann lasa innan den raderades i alla fall.Fick aven en kommentar fran en tjej som bor har i Melbourne som ocksa forsvann, vill garna komma i kontakt med dig sa kommentera garna igen!

Senaste dagarna i Melbourne har varit fulla av fixande, jagande av referenser och andra papper som de behover till min visumansokan, samt att forhandla jobbtitel via email med min chef (som dessutom ar pa semester for att gora det hela mer komplicerat). De ville kalla mig administrator i kontraket vilket inte alls ar det de sade pa intervjun, sa jag tjatade till mig en titel som project manager istallet. Det ar svart, men ibland far man ta och sta upp for sig sjalv och inte bli inputtad i ett litet fack bara for att man rakar vara ung och tjej. Ta ingen skit som Grynet brukade saga! =)

Idag ar det dock lite lugnare, solen skiner och jag ska ga och satta mig i narmaste park med en bok och en kaffe. Underbart! Laser forresten den nya biografin om Angelina Jolie just nu (min kompis i Sydney gav den till mig) och det ar valdigt intressant. Hon har onekligen haft ett valdigt komplicerat liv om man ska tro denna bok.

Det har ju varit lite ont om poesi har i bloggen senaste veckorna sa har kommer ett litet alster:

The gift of being curious
The curse of being nosy

The constant movement out and up
Excitement that leaves your cheeks rosy

The times you ask why things do happen
When you thought you had control

Constant wonder and amazement
Always trying to find your given role

Life is full of smiles and wonders
If you choose to see their beauty
And dare to be only you

So let go of the weights that bring you down
And start dancing to the beat of your own life
That’s when you will realize that dreams really can come true

Hoppas ni har det gott vart ni an befinner er!

3 thoughts on “Forlorat inlagg…

  1. Var jag som kommenterade här ifrån Melbourne! Mejla mig gärna, vore kul att mötas upp för en fika eller så. Jag har även sett flera tips på Salsa! 🙂

  2. Denna gången verkar jag inte kunna kommentera. Var jag som kommenterade på din årskrönika. Vore kul att mötas upp för en fika eller så, mejla mig gärna! Har även ett par andra tips på salsa ställen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s