Upp som en sol…

…och sen kanslomassig krachlandning. Vaknade i morse pa uselt humor. Regnet trummade pa husbilstaket. Regnet gor att inspirationen att turista ligger ratt lagt, och toppat med ett daligt humor kan ni ju sjalva rakna ut hur roligt det ar. Jag vill stanna en natt till pa vandrarhemmet, mest for att ha lite andra manniskor omkring mig, men S vill promt spara pengar. $12 natten ar dock inget orimligt pris for vandrarhem tycker jag (vi betalar bara for att lana dusch och kok, och att parkera var husbil utanfor).

Men men… Jag orkar inte riktigt tjafsa mer. Vill mest komma till a) en solig strand dar jag kan ligga ensam med min bok och rata ut mina roriga tankar eller b) Melbourne och ett stort vandrarhem dar jag kan forsvinna in i mangden en stund.

Pafrestande ar ordet. Jag vet att jag inte ar en enkel manniska att resa med alla ganger och jag vet att jag inte har varldens basta morgonhumor. Och gudarna ska veta att det ar svart att resa sa nara inpa varandra.

Ar i Warrnambool pa kusten nu, dar Great Ocean Road tar sin borjan. Hoppas solen kikar fram mer och att det varmer upp lite, just nu ar det “bara” runt 20 grader, vilket ar ovanligt kallt for denna tiden pa aret, borde namligen vara sommar och ungerfar samma vader som runt medelhavet i juni. Men vadrets makter verkar ju ha kastats om ratt rejalt runtom jorden, sa vi far val sta ut helt enkelt!

Tusen tack till alla er fina lasare, era kommentarer far mig att orka just nu! Karlek till er alla!

9 thoughts on “Upp som en sol…

 1. Då skall jag glädja dig med att du har det iaf varmt…….här är hela svea i kung Bores grepp. Minus – 10 och isande vindar.
  Cheer up och sköt om dig!
  Kramar
  Helen

 2. Jag förstår påfrestningen… Hur länge till är det tänkt att ni ska vara på resande fot? Försöker klura på hur du kan få mer ensamtid/få S att förstå… Kan du gå upp tidigare, skriva en lapp och gå ut och gå kanske? Kram

 3. Förstår ditt behov av egen och ensamtid, jag är lika dan..Jättefina bilder du lagt in!.Jag sitter och drömmer mig bort..Så fin natur!.Här är det ca halv meter snö och bortåt -15 grader..Brr!!

 4. hej! Hittade din blogg nar jag letade efter andra svenskar som bloggar fran Australien. Jag bor i Sydney och jobbar som journalist.
  det later harligt att resa men forstar att det ar jobbigt att resa med andra ibland (been there done that).

  forresten sa lat $12 for hostel jattebilligt!

  Hoppas ni far battre vader snart, ahr i Sydney har vi bade hagel och regn 😦

  /Boel

 5. Hallå där..hoppas humöret är bättre!
  Såg just ett reportage på tv:n om travtränaren Chris Lang med frun Shannon………..och när det nämndes att de håller till norr om M i en ort som heter NAGAMBIE, som för övrigt var ett jättevackert ställe med mkt vatten….iaf så tänkte jag på dig. Där skulle ni göra ett stopp om ni är intresserade av hästar. Paret har varit här iSverige med hästar och tävlat i Elitloppet….Sundon Gift och blivit så väl bemötta så jag tror nog att ni får ett bra bemötande.

  Tja det var bara en tanke i ett snökaos!

  Sköt om dig!
  Kramar

  Ps. Trevligt att Boel har hittat dig!
  DS

 6. Jag förstår dig..tror jag iaf:) Jag är själv lite tvär på morgonen och är gärna själv och jag är glad om jag slipper prata:) Hoppas du kommer till en strand och får läsa en bok och tänka för dig själv.
  Kram Nina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s