Chilling in Adelaide

Hej bloggen!

Da var vi framme i Adelaide efter en lang harlig natts somn (nja, nan timmes slumrande snarare) pa greyhound bussen. Kom fram kl 6 i morse och gick direkt till vandrarhemmet och slocknade pa en soffa utanfor receptionen tills den oppnade vid 8. Att resa ar minsann inte alltid sarskilt bekvamt…

Nu ska vi ladda batterierna lite i Adelaide, och sa smaningom kolla upp hur det funkar att hyra en husbil och ta oss till Melbourne. Blir nog har nagon dag eller tva for att fixa allt och sen on the road again! Hoppas pa att vara i Melbourne om ungefar en 10 dagar.

Sen har jag aven lite nyheter om mitt ev forlangda jobb och visum har i Australien. Hade mer eller mindre gett upp att fa tag i min gamla chef eftersom hon aldrig var antraffbar pa telefon, och efter ett antal obesvarade email hade jag mer eller mindre borjat stalla in mig pa att aka till Nya Zealand i januari och se hur livet artar sig (min vanliga livsstrategi med andra ord). Harom dagen (da jag som tur var befann mig i en ort med mobilmottagning) sa ringde hon och ursaktade sa mycket att hon inte varit kontaktbar, men att hon nu hade en ny roll pa gang, som hon tankte skapa enkom for mig. Projektledarroll i en ny mediaavdelning, och hon behovde bara kolla av med budget och personalavdelningen om denna roll skulle kvalificera for mitt visum. Jag ska in pa intervju med henne och den tilltankta chefen nar jag kommer till Melbourne sa far vi val se hur det gar. Jag brukar dock klara mig bra om jag val kommer till intervjun, sa ni far knipa med tummar och tar for min skull!

Annars inte mycket att rapportera mer an att jag kanner mig ratt sliten. Trott pa att ha folk sa nara inpa mig hela tiden. Jag tror helt enkelt jag behover gora nagot helt for mig sjalv for ett tag, och jobb i Melbourne skulle passa mig perfekt just nu. Men om det ar meningen att jag ska stanna sa ordnar det sig sakerligen, annars far jag val gora en ny plan (som jag gjort mangen gang forut).

Nu ska jag pa marknad och kopa massa billigt krimskrams, hej sa lange!

5 thoughts on “Chilling in Adelaide

  1. Vad roligt med jobbet, hoppas verkligen att det går vägen. Jag kommer ihåg känslan av att nästan kvävas av sitt resesällskap. Försök hitta lite ensam tid det behövs för att få lite energi.,… som att gå ensam till affären eller skicka henne ensam till affären. Stå läääääääänge i duschen. Ligg och läs en bok i en park……eller nått!! Ha det så kul!!!

  2. Kul att höra mer från jobbet! Men blir det i Melbourne då, och inte Sydney? Spännnde hur som helst! Kan förstå att du är less… du får rymm helt enkelt 🙂 Kram

  3. Lycka till med intervjun! Det kommer säkert gå utmärkt!
    Ta dig lite ensam tid – så gott det går – när sällskapet blir “för mycket”. Ha det gott!/Mormor

  4. Det låter rätt obekvämt att resa runt som Ni gör, men Ni får ändå se några häftiga saker och Ni verkar ha det bra 🙂 Förstår att man kommer väldigt tätt inpå varandra och önskar lite egen tid, hoppas att Du känner att Du får det snart. Håller tummarna för att Du ska få jobbet ! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s