Mitt i Outbacken!

Hej pa er!

Befinner mig nu i  Coober Pedy, en gammal gruvstad ungefar 12 h i bil norrom Adelaide. Nastan all opal i varlden bryts har, och efter en informativ gruvtur har vi nu lart oss det mesta om gruvor och det risfyllda liv de som jobbar dar lede och fortfarande lever varje dag.

Innan dess har vi hunnit med Devils Marbles (stora stenformationer havvags mellan Darwin och Alice Springs), Ayers Rock och Kings Canyon, MacDonnell Mountain Ranges mm. Hogt tempo har de irlandska killarna hallit och aven om det varit lite stressig sa har vi haft kul. De slappte av oss har i Coober Pedy igar kvall och fran och med nu tar vi Greyhoundbuss ner till Adelaide. De var som sagt trevliga med de hade ett mycket stressigare schema, sa de fick fortsatta i sitt tempo och vi saktar av lite.

Trott och sliten ar jag dock nu efter camping (aterigen utan madrass, att jag aldrig lar mig!) och tidiga morgnar for soluppgang mm. Hoppas pa nagra lugna dagar nu i Adelaide och ladda batterierna lite. Bilder kommer sa snart jag kommer at ett vettingt internet!

Kram till er alla!

6 thoughts on “Mitt i Outbacken!

  1. Hej ! Låter som en helt underbar resa Ni har gjort 🙂 Va bra att killarna var trevliga trots att de var stressade. Hoppas att Ni får slappna av lite nu och ta det lite lugnare. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s