Har forsoker man ladda upp bilder…

… men bloggen har strulat i over en timme nu, blir galen! Ska forsoka hitta ett internetcafe och forsoka igen senare, sa himla typiskt att det alltid ska krangla nar jag antligen har internet! Trippelsuck!

I ovrigt inget nytt att tillagga, har eventuellt en skjuts pa gang med ett gang irlandska killar, ska traffa dem senare och se om de verkar vettiga. Annars siktar vi pa att ta taget ner soderut i mitten av nasta vecka. Lag motivation har idag, varmt och klibbigt med regn och aska i luften. Gar nog tillbaka till vandrarhemmet och lagger mig i ide en stund…

Kram till er!

One thought on “Har forsoker man ladda upp bilder…

  1. heeeeeeeeeeeeeej underbara du!!! Jag ligger lågt.. på alla sätt å vis känns det som. Utan mina blodtryckstabletter är jag i detta tillstånd ett tag till.. Å varför detta då? Jooo för att den lill grodan som bor i mig inte gillar starka mediciner. Kraaaaaaaaaam från liggande syltgrisen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s