Varmt och lite hemlangtan…

Hej bloggen…

Segt och varmt har idag. Ingen tur med skjuts sa har langt, och tag/buss ar sjukt dyrt (varre an att flyga soderut tro det eller ej) sa vi star kvar och stampar pa samma ruta. Suck!

Sov hur lange som helst idag och kanner mig fortfarande utmattad efter senaste veckornas aventyr. Forsoker aven jaga min gamla chef angaende jobbvisumet, men hon ar nastan omojlig att fa tag i. Kanns som att det ar himla mycket saker i luften just nu och allt pa samma gang. Dubbelsuck!

Dessutom toppat av hemlangtan nar man ser era mysiga bilder med sno, pyssel och julstamning. Har varit borta hemifran ett antal jular, men det kanns anda tungt varje gang nar man inser att man missar sana tillfallen. Borta bra men hemma bast? Man undrar ju ibland. Varfor halla pa att hatta runt nar man kunde vara nojd darhemma? Men det ska ju inte vara latt att leva som bekant, far kasta av mig funderingshatten och aktivera mig istallet.

Over and out for idag!

One thought on “Varmt och lite hemlangtan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s