I vantan pa battre tider…

Hej pa er!

Inte mycket att uppdatera med idag tyvarr. Bilen fortfarande pa verkstaden, men de lovar att de ska kunna fixa den i eftermiddag sa vi kan aka runt kl 5. Far se hur det blir med det, men vi haller tummarna.

Var ute pa lokala puben igar kvall tillsammans med S, tyska tjejen och en tjej fran Kanada (fransyskan var alldeles for tjurig och stannade demonstrativt kvar pa hostelet). Insag snabbt val framme pa puben att det var vi och tva tjejer till pa hela stallet, i ovrigt ca 40 man. Kunde blivit obehagligt, men blev istallet en valdigt festlig kvall med mycket snack och historier fran killarna som jobbar i gruvorna har. kanns fascinerande att fa se det mer “riktiga” Australien.

For ovrigt sa kan jag beratta att de riktiga Flying Doctors (som ni kanske minns fran 90-talet som tv serie) grundades har i Mt Isa. Jag blev lite lyrisk eftersom jag sa val minns hur jag alskade den tv serien! Tyvarr har de lagt ner museet har i stan, men jag far noja mig med att kanna historiens vingslag och skankte en liten slant till deras fortsatta verksamhet. Fantastiskt hur bra sjukvarden anda kan fungera i en san har speciellt och utsatt miljo.

Minns ni?

 

Forhoppningsvis blir det nu bloggpaus har i ett par dagar, pa aterhorande i Darwin mina vanner!

9 thoughts on “I vantan pa battre tider…

  1. Kul att läsa om dina/era äventyr, som alltid :). Så härligt att bo på en bondgård så där ute i ingenstans, häftigt. Jag älskar “the flying doctors”. Undrar om det finns någon samlingdvd att köpa på nätet? :). Kram och ha det bra.

  2. Hoppas att bilen blev fixade och att Ni har kommit iväg bra 🙂 Va mysigt med en kväll på lokala puben, hoppas att det var riktigt kul. Minns när jag kollade på flyging doctors som liten 😉 Ha en fortsatt bra resa, hoppas att det inte blir mer problem med bilen ! Kram

  3. Hej käära du!! Vad trist att d lagt ner museet :(. Hehe minns också den serien, nostalgi-känsla med bilden :). Kramaaar!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s