Sista snabbisblogg

…innan vi beger oss ut pa resa igen. Hade en supermysig kvall igar pa vandrarhemmet tillsammans med det gang folk vi umgatts med har. Lagade middag, drack vin och lekte faniga lekar hela kvallen. Kanner mig mycket battre till mods nu i alla fall, hoppas bara att det haller i sig!

Tillbringade storre delen av dagen innan dess med att packa och organisera min massiva ryggsack, det ar helt otroligt hur mycket prylar man hinner samla pa sig bara under nagra dagar pa varje stalle. Rensa, rensa, rensa!

Nu ar det dags for en lang dag i hettan i bilen, backpackerbilar har ju inte direkt AC, sa det far bli nedvevad ruta och hoppas att vi inte smalter bort (har varit runt 40 grader har de senaste dagarna, for varmt for att orkar gora nagonting!)

Stor kram till er alla!

8 thoughts on “Sista snabbisblogg

 1. Oj,här har jag missat några inlägg!! Vad trist att han gjorde på det där viset!!!! Hoppas du kan bli lite distraherad av din resa och få lite ny input och energi!!! Kram på dig!

 2. Oj vad jag har missat..

  har varit dålig på att kolla in här, är så van att det inte händer mycket men nu hade det ju hänt en hel del alltså vilken fräckis den där L, just när man trodde att han verkligen var nåt för dig att satsa på.

  Han måste vara en obota trög kille som inte fattar sitt eget bästa, fy sjutton vad jobbigt för dig men kanske ändå lika bra att det skedde nu eller?

  skönt att höra att du mår bättre i dag i alla fall!

  Jag har testat göra en liten enkätundersökning på min blogg, om du ville svara på vilken glass du allra helst handlar med dig hem från matbutiken, nästa gång du är inne, så skulle jag bli jätteglad!

  jag tänker på dig och lovar att även bli bättre att kolla in hur du har det!
  kram Angela

 3. Hoppas att det går bra på resa och ta hand om dig!! Här är det blåsigt och kallt! Stor Kram från mig!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s