Då var det roliga snart slut…

… för imorgon lämnar jag och S Cairns för att resa vidare en sväng norrut och sedan västerut mot Darwin. Kommer åka med tyska och franska tjejerna, fikade med dem häromdagen och det kändes lite mer avslappnat då så förhoppningsvis går allt bra. I värsta fall är det “bara” en vecka ungefär tills vi är framme i Darwin och där ska vi åt olika håll.

Kommer bli konstigt att resa utan M, och jag kommer också sakna de vi hunnit lära känna på hostelet under dessa två veckor, men ibland är det ju dags att röra på sig.

Tack för alla era fina kommentarer på mitt inlägg igår. Mår hyfsat idag, men fortfarande lite ledsen/besviken/arg/uppgiven om vartannat, men jag klarar mig alltid. Har varit igenom värre saker, så det går förhoppningsvis över fort.

Hinner nog inte blogga så mycket närmaste veckan då vi mest ska campa, men jag kikar in så fort jag får chansen!

Kram till er allihopa!

3 thoughts on “Då var det roliga snart slut…

  1. Tråkigt med honom men kanske bättre att veta. Dock simpelt att göra på det viset.
    Hopp om att Campandet skall bli vilsamt och trivsamt för dig!
    Kram Agnes

  2. Tråkigt att Ni ska resa vidare, men det blir säkert bra att röra på sig lite och upptäcka mer av landet 🙂 Hoppas att det går bra med tjejerna Ni ska resa med. Förstår att du fortfarande är lite besviken, ledsen, arg etc, det är fullt förståeligt. Men du är värd mycket mer, ha det på minnet. Tack för din kommentar hos mig, har nog lyckats undvika öroninflammation trots allt, känns mycket bättre i öronen idag. 🙂 Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s