Upp som en sol….

Hej på er kära läsare…

Livet är onekligen inte alltid som man tänkt sig… Jag och L gjorde slut igår. Han blev allt sämre på att hålla kontakten, för att till slut inte höra av sig alls. Konfronterade honom med det hela och frågade hur han ville ha det, för det kändes som jag inte fick ut så mycket av vår relation (om man nu kan kalla det för det när man inte setts på så länge). Fick hans svar (via sms!!!) att han tycker att vi ska lägga det hela på is tills vidare. Jag blev så förbannad att jag inte ens svarade. Är det allt jag är värd, ett sketet sms? Så nu är jag singel, och det kanske var lika bra det. Tog alldeles för mycket energi och tid att vänta på någon som inte hör av sig som han ska. Även om det såklart gör ont…

Dagens enda positiva är att jag varit ute på en heldagstur med snorkling på Great Barrier Reef idag (bokat och betalt sedan länge, behöver jag tillägga att jag inte riktigt var på humör i morse). Men det visade sig vara den perfekta distraktionen för tankarna. Sol, coola fiskar och såg till och med en stor havssköldpadda. Känns lite bättre nu…

Ikväll blir det pizza och bio med M och S, de tänkte ta och försöka pigga upp mig lite till, man får vara tacksam för fina vänner!

9 thoughts on “Upp som en sol….

 1. Så tråkigt………..men nya förhållanden måste nog ha mycket näring i början! Dock dålig stil med bara ett sms
  Härligt att dagen blev fin!
  Kramar
  Helen

 2. Nääääj! Jag bara skrek NEJ när jag läste. Jag som verkligen hoppades på er! Så jävla dåligt att svara så där på sms, fy satan. Jag har en reslysten supertrevlig killkompis (eller det är en kompis till J mer) som sist vi hördes vid var singel. Han gillar och dyka så jag sätter honom på ett plan i morgon :). I och för sig har du nog fått nog av män på ett tag…Så tråkigt i alla fall! Men jag glädjer mig att du har fina vänner som tar hand om dig. Många kramar!

 3. Men åååh. Fan vad tråkigt och jobbigt. Jag trodde också verkligen på er, men det är jobbigt när ena parten inte hör av sig så jag förstår dig. Hoppas du är okej, finns på mailen! Kram

 4. Gud va tråkigt att det är över och att han skickade ett sms (!!), du är värd mycket mer än så. Förstår att du blev arg och att det gjorde ont. Men jag är glad att höra att dagen har varit rätt bra i alla fall, alltid skönt med en distraktion från det som är jobbigt. Skönt att du har bra vänner som stöttar och som försöka muntra upp dig ! Kram

 5. Ibland vänder livet blad fortare än man kan ana, ibland är det bra, då och då känns det mindre bra, emellanåt känns det riktigt riktigt illa. Hoppas du har en trevlig kväll med goda vänner … och att det med lite distans och efter ett tag ändå känns bra med hur saker och ting blev.
  Lycka till!/Mormor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s