Måndag igen…

Hej på er och hoppas ni haft en härlig helg!

Hade själv finbesök från Sydney av finaste B som kom i fredags kväll. Var ute och käkade middag och lyssnade på liveband i fredags kväll, men blev en hyfsat tidig kväll eftersom stackars B jobbat hårt hela veckan och dessutom förlorade en timmes tidsskillnad när hon flög upp hit till Queensland (Sydney och New South Wales har bytt till sommartid, men Queensland är en av de få delstater som inte flyttar klockan, fråga mig inte varför…)

I lördags blev det marknad och lite shopping, chill vid lagunen, middag och några drinkar ute samt en helkväll på Cairns enda salsaklubb. Det var så kul att äntligen få dansa loss och bara ha riktigt riktigt roligt.Bara kunna lägga alla andra tankar åt sidan en stund och njuta för fullt. Helt underbart!

Igår var vi helt slut allihopa, även de som inte dansade, så vi låg i parken och slöande och snackade mest hela dan tills B var tvungen att åka. Tur att jag får träffa henne i Melbourne igen om ungefär en månad! Igårkväll var S och jag även och träffade två tjejer som ska till Darwin och har erbjudit oss att samåka dit. Vi var inte helt övertygade igår, eftersom de var två extremt olika personligheter, den ena en fri fransk konstnärssjäl utan plan, och den andra en hyperorganiserad tyska. Min instinkt var att jag inte vill sitta och medla dem emellan hela tiden, även om det bara skulle vara för ungefär en vecka. S gillade dem dock, så vi kompromissade oss emellan och kom överens om att vi ska fika med dem idag och se hur det känns en andra gång.

Man sparar mycket pengar på att samåka, samt att man får se så mycket mer jämfört med att flyga/åka buss, men samtidigt måste det ju kännas bra… Nåja, vi får se hur det ordnar sig!

7 thoughts on “Måndag igen…

  1. Wonderful! Hi hi hi…fria konstnärssjälar och superorganiserade tyskor i kombo, varningsklockorna ringer :). Kram!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s